O Παππάς, ο Νοτιάς, ο Μελισσανίδης και οι... προσφυγές

10:20 8/6/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Έχοντας ως τίτλο "Αιμορραγεί από παντού" η εφημερίδα γράφει για τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται η ΑΕΚ, με τελευταία την αποχώρηση του Νίκου Πανταζή, την προσφυγή του Βάργκας και αυτή έρχεται από τον Γκερέιρο. Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα γράφει: "Ο Βασίλης Δημητριάδης αποθέωσε τον Νίκο Πανταζή με τα λόγια του. Αλλά φαίνεται πως ακόμα και αυτές οι «κολόνες» του «κιτρινόμαυρου» οικοδομήματος λυγίζουν μπροστά στην πρωτοφανή συρρίκνωση που συμβαίνει στην Ενωση

και πριν από λίγες ημέρες γνωστοποίησε στη διοίκηση την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του υπεύθυνου του ιατρικού επιτελείου.

«Είναι αλήθεια. Εχω αποφασίσει να φύγω από την ΑΕΚ. Είμαι πληγωμένος απ' όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Δεν αναφέρομαι στα οικονομικά ζητήματα, αλλά σε αρρωστημένες καταστάσεις που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να λειτουργήσει. Δεν μπορώ να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαι ΑΕΚ και στα δύσκολα και στα εύκολα, αλλά δεν μπορώ να αντιμετωπίσω μια κατάσταση που συρρικνώνει τον σύλλογο προκειμένου να τον φέρει στα μικρά μέτρα κάποιων άλλων» ήταν τα βαριά λόγια του Νίκου Πανταζή, μέσω των οποίων επιβεβαιωνόταν η νέα αιμορραγία στο κορμί της Ενωσης. Ενας σύλλογος που πλέον χάνει τις σταθερές αξίες.

Για όσους γνωρίζουν έστω και κατ' ελάχιστο την «κιτρινόμαυρη» πραγματικότητα αντιλαμβάνονται πόσο σημαντική μπορεί να είναι μια τέτοια απώλεια. Βλέπετε, ο Νίκος Πανταζής δεν είναι απλά ένας -κορυφαίος- φυσιοθεραπευτής που προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ. Ο Πανταζής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, όπως αυτή καταγράφεται τα τελευταία 40 χρόνια. Από μικρό παιδί ακόμα, όταν αγωνιζόταν ως αθλητής στίβου με την ΑΕΚ, επί σειρά ετών προσφέροντας υπηρεσίες στο ιατρικό τιμ της ομάδας και κυρίως αποτελώντας σταθερή φιγούρα των αποδυτηρίων. Ο άνθρωπος που προσέδιδε σεβασμό, που απορροφούσε κραδασμούς, που μπορούσε να δημιουργεί οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Η απόφαση του Πανταζή δείχνει οριστική. Θα πρέπει να υπάρξουν θεαματικές αλλαγές στην ΑΕΚ, να υπάρξει μια αρχή που θα ορίσει εκ νέου τις «κιτρινόμαυρες» συντεταγμένες, ώστε να πειστεί να συνεχίσει. Να μπει ξανά η ΑΕΚ στις ράγες και να στηριχθεί στα ιδανικά που τη χαρακτήριζαν επί δεκαετίες. Γιατί το πιο ανησυχητικό για το μέλλον της Ενωσης είναι πως χάνει σταθερά το DNA της και απομακρύνεται απ' όσα πρέσβευε στον ελληνικό αθλητισμό".

SPORTDAY

Για τον φόβο να ξεσπάσει κύμα προσφυγών στην ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα, μετά τον πρώτο (Βάργκας) που ξεκίνησε το... χορό: "Μετά από την προσφυγή του Βάργκας, στην Ένωση θεωρούν δεδομένη και άλλη μια αντίστοιχη κίνηση από άλλον ξένο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ο λόγος για τον Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να κάνει την κίνησή του για να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται από την Ένωση.

Οι οφειλές της ομάδας στον Γκερέιρο είναι από τις μεγαλύτερες της ομάδας προς παίκτη. Μόνο για τη σεζόν που τελείωσε οι οφειλές της ΑΕΚ στον ποδοσφαιριστή φτάνουν τις 300.000 ευρώ. Ολο το προηγο

Keywords
Τυχαία Θέματα