Nτόρσεϊ: Έψαχναν χαμάλη στον Ολυμπιακό

20:07 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε μετά την καλή εμφάνιση που είχε κάνει στο φιλικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου κάποιος από την ομάδα του είπε πως αυτό που θέλουν από εκείνον ήταν να δώσει περισσότερη βαρύτητα στην άμυνα και όχι στην... επίθεση.

Αρχικά, ο Τζόι Ντόρσεϊ ερωτήθηκε από το «basketdergrisi.com»

για το λόγο που διάλεξε την Γκαζιάντεπσπορ: «Πράγματι, όλοι απόρησαν με την απόφασή μου. Την περασμένη σεζόν, είχα αναδειχθεί καλύτερος αμυντικός στην Ελλάδα, ενώ είχα δουλέψει αρκετά για να βελτιώσω το επιθετικό μου κομμάτι. Στο παιχνίδι προετοιμασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχα 15 πόντους και 14 ριμπάουντ, αλλά ήρθε κάποιος από την ομάδα μετά το ματς και μου είπε: "Τζόι είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που έκανες, αλλά εμείς θέλουμε άμυνα" και από τότε απογοητεύτηκα», ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να αποκαλύψει εάν ο «κάποιος» ήταν ο Σπανούλης: «Δεν μπορώ να πω όνομα, αλλά ήταν Έλληνας».

Για το αν είχε κάποια άλλη πρόταση: «Τα λεφτά δεν είναι το παν στη ζωή. Η βασική μου φιλοσοφία είναι να περιβάλλομαι από ανθρώπου που μου συμπεριφέρονται καλά», για να καταλήξει: «Εξήγησα την κατάσταση στη μητέρα μου και μετά ήρθε η πρόταση (από την Γκαζιάντεπσπορ). Είπα πως μπορώ να παίξω σε μία ομάδα που έχει περιθώρια βελτίωσης, ενώ αρκετοί φίλοι που είχαν αγωνιστεί στην Τουρκία, μου είπαν πως δεν θα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα