Mόνο τρεις παίκτες από πέρυσι πάνε και φέτος προετοιμασία

13:55 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

Πέρυσι τέτοιες μέρες η ΑΕΚ ολοκλήρωνε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αγγλία. Ένα χρόνο μετά και τα πάντα έχουν αλλάξει...
Χαρακτηριστική είναι μία ματιά στους παίκτες που πήγαν πέρυσι με το Βαγγέλη Βλάχο στο Τσέστερ και δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που πάνε αύριο με τον Τραϊανό Δέλλα στο Πήλιο.

Συγκεκριμένα μόνο τρεις παίκτες από το περσινό ρόστερ θα λάβουν μέρος και στη φετινή προετοιμασία. Πρόκειται για τους Δημήτρη Γροντή, Βασίλη Τσεβά και Μιχάλη Παυλή. Μάλιστα ο τελευταίος δεν πήγε από την πρώτη μέρα στην

Αγγλία, καθώς έπρεπε να κάνει μία σειρά εξετάσεων στην Αθήνα, ενώ και ο Τσεβάς κάθισε μόλις 5 μέρες στην προετοιμασία, καθώς μετά από απόφαση του Βλάχου αποχώρησε.
Στους τρεις θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε και τον Αινεία Καλογέρη, ωστόσο ο 23χρονος εξτρέμ στάθηκε και φέτος άτυχος και λόγω τραυματισμού δεν θα πάει στο Πήλιο. Ειδική περίπτωση ο Σωκράτης Τσουκαλάς δεν είχε πάει πέρυσι στην Αγγλία, όμως είχε κάνει μία προετοιμάσια με την ΑΕΚ επί Χιμένεθ, ενώ ο Κορδέρο είχε χάσει την περσινή προετοιμασία καθώς αποκτήθηκε στις 30 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα