Mensah Bonsu Unplugged!

22:51 7/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ξέρεις, αναγνώστη μου... Είμαι σίγουρος ότι έχει συμβεί και σε εσένα. Να έχει σχηματίσει μια εικόνα για κάποιον κι όταν τον συναντάς να θέλεις κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο!!!

"Μία ώρα έχεις γράψει... Θέλει να ξεκουραστεί ο άνθρωπος" διαμαρτυρήθηκε μεταξύ σοβαρού κι αστείου στο τέλος της τηλεοπτικής συνέντευξης, ο εξυπηρετικότατος άνθρωπος της ΑΕΚ, Κώστας Γκανάς που με συνόδευσε στο μακροβούτι της αυτοβιογραφίας του Ποπς.

"Δεν πειράζει. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να μιλάμε άλλες δύο ώρες" του απάντησε ο ίδιος ο Ποπς,

που στη διάρκεια της συνομιλίας μας δε χρειαζόταν να έχει εξάρσεις συναισθηματισμού. Από τη χροιά της φωνής του, από τις παύσεις του, από τις ταλαντεύσεις του προσώπου του δεξιά κι αριστερά καταλάβαινες το πνεύμα, την περηφάνια, την ενόχληση του. Και κυρίως από τις λέξεις που χρησιμοποίησε. Χωρίς επίπλαστη μετριοπάθεια, αλλά με αυτοπεποίθηση και πίστη, όταν οι ερωτήσεις γαργαλούσαν τις πατούσες του.

Προφανώς, έστω και σε μία ώρα, δεν προλαβαίνεις να μιλήσεις για οτιδήποτε έχει συμβεί στη ζωή ενός αθλητή. Το δείγμα όμως είναι επαρκές και κάποια κεφάλαια προσφέρουν το ερέθισμα για συζήτηση υψηλού επιπέδου. Αν κι αυτή η συζήτηση, ξεκίνησε με ...κάτι σαν ανέκδοτο...

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα