MVP o Γιορντάνοφ

17:57 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βούλγαρος που μετά από το πέρασμά του στην Ιταλία επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου ήδη έχει προλάβει να αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΕΑΠ και Παναθηναϊκό, είχε απέναντι στους Βραχατιώτες 23 πόντους με το εξαιρετικό 21/29 επιθέσεις.
Ο πολυτιμότερος παίκτης της δεύτερης αγωνιστικής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας τονίζοντας τα εξής: «Ήταν ένα περίεργο ματς για μένα. Το καταλάβαινα

ότι έκανα ένα καλό ματς στην επίθεση, αλλά αισθανόμουν πολύ αδύναμος και κάποιες στιγμές πραγματικά έτρεμα. Ευτυχώς όμως όλα τα παιδιά ήταν σε πολύ καλή μέρα και αυτή η τιμή, νομίζω ότι ανήκει εξίσου σε όλους», είπε ο 29άχρονος άσος, ο οποίος δεν συμφώνησε με την άποψη ότι αυτές οι δύο νίκες επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί που έχει αποδοθεί στον Ολυμπιακό πριν την έναρξη της σεζόν.
«Όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι για τις δύο νίκες, αλλά πραγματικά αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που ελπίζω εγώ είναι να συνεχίσουμε νίκες και κυρίως να τελειώσουμε τη σεζόν με νίκες. Δεν περιμέναμε τις δύο νίκες για να καταλάβουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, το ξέραμε αυτό και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».
Η καριέρα του στο εξωτερικό είναι συνυφασμένη με την Ελλάδα, αφού με εξαίρεση την περσινή σεζόν (Γένοβα) έχει αγωνιστεί διαδοχικά σε Ολυμπιακό, ΕΑ Πατρών, Παναθηναϊκό και τώρα πάλι στους ερυθρόλευκους...
«Τα προηγούμενα χρόνια σίγουρα το Ελληνικό πρωτάθλημα ήταν πολύ πιο δυνατό και λαμπερό, αφού έπαιζαν μεγάλα ονόματα, αλλά η οικονομική κρίση έχει και τις συνέπειες της κι είναι κρίμα που μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα», λέει ο Μπόμπι και εξηγεί γιατί επέλεξε να επιστρέψει στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό: «Αποφάσισα να έρθω γιατί πολύ απλά εμπιστεύομαι τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Στις επαφές που είχαμε με έπεισαν ότι θέλουν να αλλάξουν προς το καλύτερο την κατάσταση και από τη στιγμή που ήθελα να είναι μέρος αυτής της προσπάθειας είπα το ‘ναι'. Είμαι επαγγελματίας, πάντα προσπαθώ για το καλύτερο όπου κι αν παίζω, αλλά δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι ο Ολυμπιακός για μένα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι στην καρδιά μου, αφού είναι η πρώτη μου ομάδα στο εξωτερικό και έχω μόνο καλές αναμνήσεις»
Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται μόλις στη 2η αγωνιστική, αλλά να έχουν προηγηθεί μια σειρά φιλικών αγώνων, καθώς και τα ματς του League Cup 2012 ο Γιορντάνοφ έχει πάρει μια πρώτη ‘γεύση' από την Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε: «Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Σίγουρα μπορεί να λείπουν τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, όμως βλέπω ότι είναι ένα πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστικό. Από τη στιγμή όμως που δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για όλες τις ομάδες, δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά και για το γενικότερο επίπεδο του πρωταθλήματος».
Πέρσι το καλοκαίρι μετά από 4.5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα αποφάσισε να βρεθεί στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γένοβα (από λιμάνι σε λιμάνι είναι όλες του οι μεταγραφές), αλλά συνήθειες δεν άλλαξε.
«Εσπρέσο ή φραπέ;», τ
Keywords
Τυχαία Θέματα