MVP η Χριστοδούλου

23:42 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στην Σάμο ήταν η Εύα Χαντάβα, στην Πρέβεζα η Σοφία Κοσμά, στην Σαντορίνη η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Ο Ολυμπιακός συνέχισε το σερί του και στην Πύλο, μόνο που αυτή τη φορά η Πολυτιμότερη Αθλήτρια του τελικού δεν ήταν ακραία.

Η πασαδόρος των ερυθρόλευκων Στέλλα Χριστοδούλου έσπασε αυτό το σερί, καθώς αναδείχθηκε MVP του τελικού και στο άκουσμα του ονόματος της, γνώρισε μία νέα

αποθέωση από τον κόσμο ενώ δέχθηκε την αγκαλιά της Σοφίας Κοσμά και του προπονητή της.


«Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριες μου και τους προπονητές μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κατακτήσω αυτόν τον προσωπικό τίτλο», είπε λίγο μετά τη βράβευση της και συμπλήρωσε με νόημα: «Εύχομαι αυτό το Κύπελλο να είναι μόνο η αρχή για την ομάδα μου»

Όσον αφορά τον τελικό η διεθνής πασαδόρος παραδέχθηκε: «Περίμενα καλύτερο τον Παναξιακό σήμερα. Του αξίζουν όμως συγχαρητήρια, αφού είναι μια ομάδα νεανική που μόλις ανέβηκε στην Α1 και έφτασε μέχρι τον τελικό. Εμείς τα δώσαμε όλα και είμαστε πολύ χαρούμενες. Αυτό είναι το τρίτο δικό μου και ελπίζω για πολλά περισσότερα ακόμα. Έχουμε δύσκολη συνέχεια τώρα στο πρωτάθλημα, τα κεφάλια μέσα για τον επόμενο στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα