MVP η Χατζηνικολάου

16:58 14/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μαρία Χατζηνικολάου των Βριλησσίων αναδείχθηκε MVP της 16ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, έπειτα από την ψηφοφορία των 12 προπονητών του πρωταθλήματος. Η έμπειρη κεντρικός είχε 17 πόντους με 8/12 επιθέσεις και 9 μπλοκ στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας επί του Πανναξιακού με 3-2 σετ.

«Είναι πάντα

ωραίο να ψηφίζεσαι πολυτιμότερη γιατί επιβραβεύεται η προσπάθεια που κάνεις όλη την εβδομάδα, γιατί ο κόσμος βλέπει στον αγώνα το 1/10 αυτής. Χαίρομαι φυσικά και για την ομάδα, γιατί όλες παίξαμε καλά. Αλλιώς δεν θα κερδίζαμε και δεν θα ήμουν εγώ η MVP...» δήλωσε χαμογελώντας η Μαρία Χατζηνικολάου που αναφέρθηκε στη συνέχεια στον χαμένο στόχο του Κυπέλλου και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Με τον Ολυμπιακό ήταν ένα ντέρμπι. Και σε τέτοια ματς ή κερδίζεις ή χάνεις... Για εμάς λοιπόν χάθηκε ο στόχος του Κυπέλλου και χάθηκε νωρίς και τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα. Η χθεσινή εμφάνιση θα μας ταρακουνήσει για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και όλα θα φανούν στα πλέι οφ», εξήγησε.

Όσο για το φετινό πρωτάθλημα; Η 36άχρονη κεντρικός, που έχει ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές του γυναικείου βόλεϊ, σχολίασε: «Δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με τις παλιές καλές εποχές, αλλά δεδομένης της κρίσης το επίπεδο είναι πραγματικά καλό και έχουν βγει νέα παιδιά που παλιότερα δεν θα είχαν ευκαιρίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα