Kαντέ: Δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος
20:16 15/4/2012
- Πηγή: AEK365
Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει (και) ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Σεντρίκ Καντέ. Σε συνέντευξή του στη nOVA ο αμυντικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην κατάσταση του συλλόγου αλλά και στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Αναλυτικά:
Για τη νίκη επί του Πανιωνίου:
«Είναι δύσκολο να παίζεις κάθε εβδομάδα σε άδειο γήπεδο και να βρίσκεις κίνητρο. Είναι σαν να αγωνίζεσαι σε φιλικό
Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Σέβομαι αυτή την ομάδα, όμως πιστεύω ότι το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Αν αρχίσουμε το παιχνίδι με καλό πνεύμα, όπως και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ή τον Άρη, τότε πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Ακόμα και αν σέβομαι τον Αστέρα, ακόμα και αν παίζουμε εκτός έδρας, πρέπει να παίξουμε δυνατά και να δείξουμε σε όλους, ότι ακόμα και αν χάσαμε το πρωτάθλημα, θα εκπροσωπήσουμε τον σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».
Για την παρουσία του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα:
«Κάθε χρόνο υπάρχει μια τέτοια ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά. Όμως ξέρουμε ότι έχουμε περισσότερη ποιότητα. Μέχρι την σέντρα του αγώνα, δεν μπορώ να ξέρω για το πνεύμα της ομάδας, όμως αν έχουμε τη σωστή νοοτροπία, τότε θα κερδίσουμε εκεί. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Με τον Πανιώνιο ήταν δύσκολα, πιστεύω ότι και με τον Αστέρα θα είναι δύσκολα, όμως δεν θα ταξιδέψουμε εκεί χωρίς στόχο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός:
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι εύκολο. Όμως είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να σεβόμαστε τα συμβόλαια μας, πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα. Είναι ακόμα μεγάλος σύλλογος. Εγώ πέρασα τρία φανταστικά χρόνια εδώ, ακόμα και αν δεν κερδίσαμε φέτος το πρωτάθλημα. Όμως είναι το καθήκον μας να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να τα παρατάμε, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Κάνουμε φανταστική δουλειά... Το απολαμβάνω όταν αρχίζει το παιχνίδι και κερδίζω για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν άλλα οκτώ παιχνίδια, έχει ακόμα δρόμο και πρέπει να δουλέψουμε. Φυσικά και είναι δύσκολο, όμως προπονούμαστε καθημερινά και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ξεχάσουμε όλα αυτά τα προβλήματα. Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι μέσα στον σύλλογο, ανησυχούν πιο πολύ για την κατάσταση, γιατί δεν έχουν τρόπο διαφυγής. Άρα το να προπονείσαι καλά, να έχεις καλή απόδοση στους αγώνες και να κερδίζεις, είναι ο τρόπος για να ξεχάσουμε όλα αυτά τα προβλήματα».
Για το μέλλον της ομάδας:
«Δεν μπορώ να πω ό
Keywords
παναθηναικος, nova, οφη, Καλή Χρονιά, δυνατα, δουλεια, κοντρα, οφη, παιχνιδια, αγωνες, βρισκεις, γηπεδο, δευτερο, ευκολο, ειλικρινης, υπαρχει, εβδομαδα, ημιχρονο, νικη, νοοτροπια, ομαδα, οκτω, πιο πολυ, ποιοτητα, προβληματα, σεντρα, σιγουρος, τις δυσκολες στιγμες, τρια, φυσικα, παιχνιδι
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- «Ταχυδρόμος Κάτω Μαγούλας» vs "Derby News" σημειώσατε άσσος
- «Έφυγε» η 26χρονη Βερόνικα Γκόμεζ
- Ο Μπατίστ ψήνει και αρνί!
- «Κλώτσησε» το ρεκόρ!
- «Έφυγε» η Γκόμες!
- Η Κίμκι κατέκτησε το Eurocup!
- Ήττα σοκ για Μονπελιέ!
- Οι... ωραίες παρουσίες των γηπέδων! (photos)
- Κανείς δεν το ‘θελε!
- Αφυπνίστηκε η Γκλάντμπαχ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά



