Hamilton: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα

12:45 11/4/2015 - Πηγή: AEK365

H pole στην Κίνα ήταν η πέμπτη για τον Lewis Hamilton, στην συγκεκριμένη χώρα. Ο βρετανός μπήκε έτσι στο κλειστό club των πιλότων που έχουν φτάσει αυτόν τον αριθμό σε κάποια πίστα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το ρεκόρ έχουν οι Ayrton Senna, Michael Schumacher και Juan Manuel Fangio , που στο παρελθόν

έχουν πάρει ισάριθμες ή και περισσότερες pole σε συγκεκριμένη πίστα.

‘'Η Κίνα παραμένει ένα καλό circuit για έμενα ‘', είπε ο Hamilton.'' To μονοθέσιο ήταν φανταστικό σήμερα, πολύ καλύτερο από ότι στην Μαλαισία. Μάθαμε από την ήττα μας στην Sepang. Τα πήγαμε περίφημα, χωρίς να κάνουμε λάθη, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η Ferrari είναι πάντα κοντά μας και σε ολόκληρο αγώνα είναι πολύ επικίνδυνη'', τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Nico Rosberg πραγματικά ήταν ‘'σκάσμενος'', που έχασε την pole. ‘'Eίμαι πικραμένος. Τέσσερα δέκατα διαφορά... Δεν είναι τίποτα ... Είμαι τόσο κοντά...'' είπε ο Γερμανός.

Ο Vettel που θα εκκινήσει τρίτος είπε:'' Είναι πολύ καλό το τελικό αποτέλεσμα. Οι Mercedes ήταν πιο γρήγορες από οτι περιμέναμε. Πιστεύουμε σε ένα καλό αγώνα αύριο, από την στιγμή που είμαστε κοντά τους'', δήλωσε ο οδηγός της Ferrari και συμπλήρωσε:

‘'Τα ελαστικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο αγώνα''.

Ο Alonso δεν πτοήθηκε από ακόμη ένα κάζο και έδωσε συγχαρητήρια στους μηχανικούς της ομάδας που κατάφεραν να επιδιορθώσουν το μονοθέσιο για να αγωνιστεί ο Ισπανός στις κατατακτήριες...

Keywords
Τυχαία Θέματα