H συνάντηση των τριών, ο Ψωμιάδης και το ματς της ιστορίας

09:06 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

GOAL

"Κλειδώνει η συνάντηση" των Παππά, Μελισσανίδη και Βιντιάδη, υποστηρίζει το Goal στο σημερινό του ρεπορτάζ, γράφοντας αναλυτικά, επί του θέματος: "Απόλυτα έτοιμος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά δηλώνει ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ο υποψήφιος επενδυτής, μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντός του, εκφράζει τη σιγουριά του για την οριστικοποίηση του ραντεβού με τους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ και την αισιοδοξία του για αίσιο τέλος των συζητήσεων.

Χθεσινές πληροφορίες μάλιστα, κάνουν λόγο για επικύρωση της ημερομηνίας της πολυαναμενόμενης συνάντησης όλων των εμπλεκόμενων πλευρών εντός μίας εβδομάδας και πριν από τη γενική συνέλευση που είναι προγραμματσμένη για τις 22 Μαρτίου. Ο Βιντιάδης βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Πέτρο Παππά, στον οποίον και φέρεται να έχει δηλώσει πανέτοιμος από κάθε πλευρά και περιμένει πλέον τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Ενωσης αναμενόταν μέχρι χθες το βράδυ να επιστρέψει στη χώρα μας και περιμένει κι αυτός το κάλεσμα για τη συνάντηση.

Το άσχημο για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός τους. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και σίγουρα η έκβαση του... ντέρμπι με τη Βέροια ίσως παίξει σημαντικό ρόλο. Ο Βιντιάδης φαίνεται ότι θα περιμένει το ματς του Σαββάτου και έπειτα θα ζητήσει να γίνει η συνάντηση, προκειμένου ο κόσμος της ΑΕΚ να ρίξει όλο το ενδιαφέρον του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τέλος, ο Βιντιάδης φέρεται να έχει μεταφέρει στον Παππά την επιθυμία του να ψάξει να βρει κι άλλους πόρους εσόδων. Θέλει να αυξήσει το ποσό που προτίθεται να βάλει στην ΠΑΕ και γι' αυτό καθημερινά έχει εντείνει τις προσπάθειές του για μεγαλύτερη συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο.

Το καλό είναι ότι οι τρεις πλευρές πρόκειται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η συμφωνία είναι δεδομένη και πως θα τα βρουν. Σίγουρα, όμως, πρόκειται για ένα βήμα προς την ελπίδα, καθώς ο κόσμος περιμένει να πιαστεί από κάπου και να λυτρωθεί".

SPORTDAY

Για την πίστη που υπάρχει σε διάφορους κύκλους της ΠΑΕ και θέλει το ραντεβού Μελισσανίδη, Παππά και Βιντιάδη να γίνεται, γράφει η SD σήμερα. "Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνουν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ για την υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη. Η έκβαση στην υπόθεση, όπως έλεγαν στην «Ένωση», πηγαίνει για την επόμενη εβδομάδα και όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε ένα θρίλερ, καθώς στις 22 Μαρτίου υπάρχει η προγραμματισμένη γενική συνέλευση στην ΠΑΕ.

Ο 32χρονος εφοπλιστής φέρεται να συνεχίζει τηλεφωνικώς τις επαφές με τους συνεργάτες του στην Αγγλία, αλλά ακόμη δεν έχει κάτι οριστικό στα χέρια του. Μεταξύ των ζητημάτων που τον καθυστερούν είναι και ο διακανονισμός των οφειλών προς το Δημόσιο, για τον οποίο περιμένει την επικύρωσή του από την κυβέρνηση.

Από το ζήτημα αυτό, αλλά και κάποια άλλα που αφορούν την εξασφάλιση (ή μη) των πρώτων κεφαλαίων για την ΠΑΕ ΑΕΚ, θα εξαρτηθεί και το ραντεβού του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με το ματς της ιστορίας της που δίνει η ΑΕΚ κόντρα στη Βέροια ασχολείται κατά βάση η ΩΡΑ: "Στην ψυχή και το πιστεύω των παικτών και των οπαδών της στηρίζονται πλέον όλες οι ελπίδες της ΑΕΚ για να επιβιώσει. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται για το ματς - σταθμό με την Βεροια μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες, με τα πάντα γύρω τους να είναι στον... αέρα, αλλά δεν κάνουν πίσω! Δεν είναι... ένα παιχνίδι, είναι 89 χρόνια ιστορίας σε 90 λεπτά", γράφει χαρακτηριστικά η ΩΡΑ. Αναφορά φυσικά και στην έλευση του εγγράφου από τα Σκόπια για τον Ψωμιάδη, ενώ για τα διοικητικά σημειώνεται: "Πυρετός επαφών στο παρασκήνιο. Ο Βιντιάδης θα πρέπει να κάνει την επόμενη κίνηση, ενημερώνοντας ότι είναι πανέτοιμος για να κλειστεί το ραντεβού με Μελισσανίδη και Παππά".


LIVE SPORT

Mε ανακούφιση υποδέχεται η εφημερίδα την άφιξη του εγγράφου από τα Σκόπια για την υπόθεση Ψωμιάδη, γράφοντας: "Στο σκαμνί ο Ψωμιάδης. Ήρθε επιτέλους το έγγραφο από τα Σκόπια".

Keywords
Τυχαία Θέματα