H ώρα του Μελισσανίδη και οι μεταγραφές

09:36 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Σήμερα μιλάει η ΑΕΚ", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα, το οποίο και φυσικά αφιερώνει στον Δημήτρη Μελισσανίδη:
"Ο λαός της ΑΕΚ το περίμενε χρόνια, οι εχθροί της ΑΕΚ το φοβόντουσαν χρόνια, το πλήρωμα του χρόνου όμως έφτασε και σήμερα θα το ακούσουν κι από το ίδιο", προσθέτει η ΩΡΑ.
"Μούργκα για 4 χρόνια και προφορική

συμφωνία με Ράμα", αναφέρει στα μεταγραφικά η εφημερίδα, ενώ για τον Κολοβό τονίζει:
ΑΕΚ θέλει τον νεαρό διεθνή από τώρα και αυτό θα επιδιώξει αν προχωρήσει αυτή η μεταγραφή η οποία κρίνεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες".

SPORTDAY

Για τους Ράμα και Μούργκα γράφει η εφημερίδα και την απόκτησή τους από την ΑΕΚ, ενώ για τον Μελισσανίδη αναφέρει: "Η ώρα του Τίγρη. Ο Μελισσανίδης ανοίγει δημόσια τον.. φάκελο "Αναγέννηση της ΑΕΚ".

LIVE SPORT

Στο ίδιο μήκος κύματος και η LIVE SPORT: "Η ώρα του Τίγρη. Ο Μελισσανίδης παρουσιάζει την ΑΕΚ της νέας εποχής", αναφέρει και προσθέτει: "Έκλεισε για τρία χρόνια ο Αλβανός εξτρέμ Ράμα, υπογράφει και ο Μούργκα".

GOAL

Η συνέντευξη Τύπου του Μελισσανίδη είναι πρώτο θέμα στην εφημερίδα: "Ξεκινάμε! Η ιστορία μας είναι διαρκείας", θα πει σήμερα ο Μελισσανίδης! Το άνοιγμα στον κόσμο της και η συσπείρωση ο πρώτος στόχος του Τίγρη. Δεύτερη ιστορική αφετηρία για την ΑΕΚ μετά το 1924". Για τον Κολοβό η εφημερίδα τονίζει πως έρχεται κρίσιμο 48ώρο προκειμένου να ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα