H AEK που δεν αντέχει, το ξεκαθάρισμα και το ''κούρεμα''

09:02 7/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Δεν αντέχει άλλο η ΑΕΚ...", γράφει στον κεντρικό τίτλο της η εφημερίδα, εξηγώντας: "Η εκτίμηση για το χρονοδιάγραμμα της υπόθεσης - Βιντιάδη έχει... ξενερώσει όλους τους ΑΕΚτζήδες. Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος της!", γράφει η ΩΡΑ σήμερα, υπογραμμίζοντας: "Οι λόγοι ανησυχίας είναι: Στην τελευταία ανακοίνωση του Βιντιάδη, δεν έγινε λόγος ούτε για φορολογικό νομοσχέδιο, ούτε για βαθμολογική θέση της ομάδας.

Ρητά αναφέρεται μόνο στο θέμα των πιστωτών που κι αυτό πάει με ρυθμούς... χελώνας. Από... βδομάδα οι συναντήσεις με Δέλλα, Λύμπε, Καφέ, Γεωργέα. Συνεχώς προκύπτουν αιτίες για καθυστέρηση, που δεν συζητιούνταν μέχρι λίγο καιρό πριν. Φανερό ότι άλλος είναι ο λόγος της καθυστέρησης και όχι οι διαδικασίες. Ο Βιντιάδης είναι πλέον μέρος του σκηνικού της ΑΕΚ με δική του επιλογή από τον Αύγουστο. Ότι κάνει ή δεν κάνει, έχει άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα και τον κόσμο. Η επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος, δεν μπορεί να μη λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες της ομάδας".

SPORTDAY

Στο χθεσινό τελεσίγραφο του Λίνεν προς τους παίκτες του και σε κάθε έναν που δεν σεβαστεί κάποια πράγματα στα αποδυτήρια, στέκεται η εφημερίδα: "Ο επόμενος τελειώνει", είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και καταλήγει: "Το τελεσίγραφο Λίνεν για την απειθαρχία, οι συγγνώμες και η οργή του "Dimi" για τον... ρουφιάνο"!


LIVE SPORT

Τα ξεκάθαρα λόγια του Κωνσταντόπουλου χθες στα αποδυτήρια, απασχολούν κυρίως την εφημερίδα στο σημερινό ρεπορτάζ της Ένωσης "Η απειλή Dimi στα αποδυτήρια: "Αν πιάσω τον ρουφιάνο...". Τέλος οι ευκαιρίες ξεκαθάρισε ο Λίνεν, ενώ έχουμε υποβιβασμό - σοκ για Μπουγαϊδη, έξαλλος ο μάνατζέρ του".

GOAL

Για "ψαλίδι" στους πρώην αρχηγούς της ΑΕΚ κάνει λόγο η εφημερίδα. Μάλιστα γράφει πως το κούρεμα, για τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Καφέ και Γεωργέα θα φτάσει ως και 40-45%: "Εχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των επαφών με πιστωτές και μάνατζερ και βρισκόμενοι εν αναμονή απαντήσεων για τους νέους διακανονισμούς που πρότειναν, οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται πλέον για τις κρίσιμες συναντήσεις με τους πρώην αρχηγούς.

Συγκεκριμένα, μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ο Ανδρεάς Δημητρέλος και οι συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη, παρουσία και του τελευταίου πιθανότατα, θα καλέσουν στα Σπάτα τους Δέλλα, «Λύμπε», Καφέ και Γεωργέα. Στους τέσσερις πρωην αρχηγούς στους οποίους οφείλεται συνολικά πάνω από 1 εκ. ευρώ θα προταθεί να αποδεχθούν μείωση ύψους 40% με 45% για να επιτευχθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο κούρεμα του χρέους.

Μια πρόταση που δεν θεωρείται καθόλου δεδομένο πως θα γίνει αποδεκτή καθώς στον Καφέ οφείλονται 480.000 ευρώ, στον «Τράι» 250.000, στον Γεωργέα 300.000 και στον Λυμπερόπουλο 25.000 ευρώ, με τους 4 παίκτες να έχουν βάλει ήδη αρκετές φορές πλάτη. Πάντως, στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως θα έχουν και από το μέτωπο των αρχηγών ευχάριστα νέα με δεδομένο πως αν η πρότασή τους δεν γίνει αποδεκτή, ενδέχεται να λάβουν τα χρήματά τους ακόμα και σε 36 δόσεις.

Παράλληλα, όπως εξηγ

Keywords
Τυχαία Θέματα