Goal-line technology στο Community Shield

19:19 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ο αγώνας ανάμεσα στην Κυπελλούχο, Γουίγκαν και την πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ, στο «Γουέμπλεϊ» θα είναι ιστορικής σημασίας, αφού θα κάνει ντεμπούτο η τεχνολογία γραμμής. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στον αγώνα της επόμενης Τετάρτης (14/08) ανάμεσα στην Εθνική Αγγλίας και αυτή της Σκωτίας.

Η goal-line technology θα χρησιμοποιείται και στα 20 γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες της Premier League για τη σεζόν 2013-14.

Οι

κάμερες που είναι τοποθετημένες στα γήπεδα θα δίνουν τη δυνατότητα στον διαιτητή να διαπιστώσει σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο το αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή του τέρματος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και επιβεβαιώνουμε ότι η goal-line technology θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα της Κυριακής (11/08) για το Community Shield και για τον αγώνα της Αγγλίας με την Σκωτία. Η ομοσπονδία πάντα στήριζε αυτή την προσπάθεια και δουλέψαμε πάρα πολύ για να μπορέσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για το αγγλικό ποδόσφαιρο, σε μία χρονιά που η ομοσπονδία συμπληρώνει 150 χρόνια ύπαρξης» ήταν τα λόγια του γενικού γραμματέα, Αλεξ Χορν.

Keywords
Τυχαία Θέματα