Eπίθεση Αλαφούζου σε ΕΠΟ και Σαρρή

13:18 26/8/2014 - Πηγή: AEK365

Επίθεση κατά του Γιώργου Σαρρή και της ΕΠΟ έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ. Αναλυτικά:

«Ο αρχικός λόγος της συνέντευξης είναι για να ξαναπούμε την φιλοσοφία του Παναθηναϊκού,

να σας συστήσω τον Τάκη τον Φύσσα και να τα πούμε. Τις τελευταίες εβδομάδες μάθαμε πράγματα που έχουν σοβαρές παρανομίες και γίνονται πράγματα που αλλοιώνουν τα αποτέλεσμα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ας ξεκινήσω με τα θετικά. Ο Τάκης ήρθε να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό κομμάτι της διοίκησης. Το γραφείο του είναι στην ΠΑΕ και ασχολείται με την συνολική στρατηγική, με τα ευρωπαϊκά θέματα και πως θα βελτιώσει τον σύλλογο. Χαιρόμαστε που τον έχουμε εδώ, έναν αθλητή με τόση εμπειρία αλλά και διοικητικά στην Εθνική με βαθιές προσβάσεις σε όλο το ποδοσφαιρικό σύμπαν.

Ο Νίκος υλοποιεί και εισηγείται τις μεταγραφές, και πέρυσι ήταν επιτυχημένες. Και φέτος κάναμε μεταγραφές εδώ και καιρό, κινήσεις που είναι στην φιλοσοφία μας. Η φιλοσοφία μας δεν ήταν να κάνουμε μια νέα ομάδα κάθε χρόνο. Πέρυσι κάναμε 14, φέτος κάναμε 5. Ο Γκόρντον και αυτός μεταγραφή είναι. Πιστεύουμε ότι με το επίπεδο του πρωταθλήματος και την οικονομική κατάσταση, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τα μεγάλα πρωταθλήματα. Με εξαίρεση κάποιους μεγάλους παίκτες, πιστεύουμε πως αν στηριχθούμε σε ξένες μεταγραφές θα παίρνουμε παίκτες που θα έρχονται για άλλους λόγους. Εκτιμούμε τους ξένους και ο Μπεργκ είναι το πιο τρανό παράδειγμα. Μέσα από τις ακαδημίες και μέσα από Έλληνες παίκτες, όπως ο Δώνης που είδατε προχθές, θέλουμε να εξελιχθούμε».

Θα δούμε μία από τα ίδια και φέτος;

Τον κ. Ντάλας τον έφερε η ΕΠΟ με συνθήκες που δεν ξέρουμε. Η διαιτησία την Κυριακή ήταν κακή. Δεν άλλαξε τίποτα. Οι άνθρωποι που διώκονται ελέγχουν ακόμη την διαιτησία. Δεν μπορούν να είναι διαιτητές. Θίγει και τους έντιμους, μέχρι να αποδειχθούν πως είναι αθώοι. Και οι δικαστές που είναι κατηγορούμενοι απέχουν για λίγο.

Μάθαμε πως ο Ντάλας θα βλέπει τα ματς από την ΝΟΒΑ...

Το μάθαμε και είναι αστείο αλλά τι να κάνω εγώ.

Αρκούν οι καταγγελίες ή μπορεί και κάτι άλλο να κάνετε εσείς;

Εμείς έχουμε διαλέξει τον δρόμο της μη συναλλαγής με το σύστημα. Μας δόθηκαν οι ευκαιρίες να πάρουμε ένα μέριδιο. Επιλέξαμε τον δρόμο να μην δεχθούμε αυτό τον συμβιβασμό. Επιλέξαμε να τα πολεμάμε με όλα τα νόμιμα μέσα. Αποκαλύπτουμε τα πάντα. Δεν αποκρύπτουμε στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν βουλεύματα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ να έχει κινέζικο τηλέφωνο και να μην έχει παραιτηθεί ακόμη; Αυτά κάνουμε και αυτά θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Έχετε σκεφτεί να μεταφέρετε την κατάσταση στην ΟΥΕΦΑ;

Δεν ξέρω τι και αν έχει αρμοδιότητες. Η ΟΥΕΦΑ φιλοξενεί ομοσπονδίες που είναι χειρότερες από την Ελλάδα. Η Ελληνική δημοκρατία έχει την δικαιοσύνη και σε μεγάλο βαθμό κάνει την δουλειά της. Εκεί είναι οι ελπίδες μας για το ξεκαθάρισμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάποιες ομάδες δεν έχουν πάρει άδεια και τρεις ομάδες χρωστάνε πολλά εκατομμύρια σε φόρους, δεν τα έχουν ρυθμίσει. Κάνουν μεταγραφές χωρίς να είναι ενήμεροι. Γιατί όλοι οι Έλληνες πρέπει να πληρώνουν φόρους; Εμείς σε φόρους έχουμε δώσει 16εκ. σε φόρους. Αν δεν πληρώναμε θα είχαμε διπλάσιο μπάτζετ. Κάναμε αυτό που είναι σωστό. Είναι παράνομο να κάνουν μεταγραφές. Συμμετέχει η ΕΠΟ και σε αυτό. Και ο δικός μας συνεταιρισμός πρέπει να το δει αυτό. Πως πληρώνουν τις μεταγραφές που κάνουν; Επίσης μάθαμε πως οι ομάδες αυτές κατ εξακολούθηση χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα. Ως πότε θα ανέχεται η πολιτεία αυτή την κατάσταση;

Έχετε εκφράσει τα παράπονα σας στον κ. Σαρρη; Το σύστημα ποια πρόσωπα είναι ή ποιοι θεσμοί;

Είχα επισκεφθεί τον κ. Σαρρή όταν υπήρχαν διαρροές που έλεγαν πως δεν θα πάρουμε άδεια. Πήγα και του ανέλυσα πως ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα στοιχεία. Του τα εξήγησα, το κατάλαβε και το δέχθηκε. Συμφώνησε και μαζί μου και σε άλλους παράγοντες, λέγοντας πως κάποιοι διαιτητές δεν θα είναι στις λίστες. Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως.

Η ΕΠΟ είναι ένα θεσμός, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει. Δεν έχει νόημα να λέει ¨κύριε κύριε ο τάδε έκανε αυτό το πράγμα¨.

Ποια είναι η κατάσταση στα οικονομικά;

Ο Παναθηναϊκός στέκεται και τώρα στα πόδια του. Τα συσσωρευμένα χρέη δεν φεύγουν από την μια μέρα στην άλλη. Με τα χρήματα που μπαίνουν, προσπαθούμε. Αν μπουν περισσότερα χρήματα θα μειώσουμε πιο γρήγορα το χρέος. Δεν πιστεύω πως η παρουσία μας στο γήπεδο θα ήταν καλύτερη αν ξοδεύαμε 2-3 εκατομμύρια παραπάνω. Υπάρχει η φιλοσοφία μας, όπως και η Ντόρντμουντ δεν έκανε μεταγραφές αλλά έφτιαχνε νεαρούς.

Επίσης δεν είναι εύκολο στην Ελλάδα να φέρεις μεγάλους παίκτες. Κάποιοι έρχονται για να φτιάξουν την καριέρα τους. Τα οικονομικά μας είναι τακτοποιημένα. Δεν δημοσιοποιούμε τι κάνουμε. Είναι και σύνθετες έννοιες τα οικονομικά. Είμαστε ρυθμισμένοι και συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας. Υπάρχει ένα χρέος που μας εμποδίζει να κάνουμε πιο εύκολα την νέα Λεωφόρο ή το νέο Απήλιον.

Έχετε καμία ενόχληση από τον κ. Γιαννακόπουλο και που βρίσκεται το κονδύλι της Λεωφόρου;

Αν είχε βοηθήσει θα το ξέρατε. Δεν είναι άνθρωπος που κινείται μακριά από την μιντιακή παρουσίαση. Όσον αφορά την Λεωφόρο έχει βγει το κονδύλι. Η Περιφέρεια θα δώσει τα χρήματα απευθείας στον εργολάβο και από όσα ξέρω όλα κυλούν κανονικά. Μόλις αναλάβει η κ. Δούρου προφανώς και θα έχουμε επαφές. Δεν μπορώ να φανταστώ το γιατί να προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Είναι μεγάλη απώλεια του Μπεργκ. Θα πάρετε άλλον παίκτη;

Έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές. Δεν σημαίνει πως αν βρεθεί κάποια ευκαιρία που αν κρίνουν οι αρμόδιοι ότι κάνει, η διοίκηση να είναι αρνητική. Αν βρεθεί κάποιος να ανεβάσει επίπεδο, πάντοτε υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε παίκτη. Και πέρυσι παίξαμε χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ και τα πήγαμε καλά. Είναι μεγάλη απώλεια. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι δυσάρεστο και μετά από ένα ακραίο μαρκάρισμα, ο διαιτητής σηκώθηκε και έφυγε, ούτε να δει πως ήταν ο παίκτης μας. Καλά το πέναλτι το είδατε όλοι. Αν ο Μάρκους δεν φορούσε την φανέλα με το τριφύλλι σίγουρα θα είχε άλλη αντιμετώπιση.

Τι μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός όταν οι άλλες ομάδες είναι βολεμένες;

Έγιναν ενέργειες παράνομες. Δεν ξέρω αν οι παίκτες που πήγαν στις τρείς ομάδες έχουν δελτία. Εμάς μας νοιάζει να μην αδικούμαστε. Αν θέλουν να κάνουν συναλλαγές μεταξύ τους που αγγίζει τα όρια του ξεπερνάω την νομιμότητα και του ευ αγωνίζεσθαι. Εφόσον δεν μας αδικούνε, κάτι που δεν γίνεται, ο Παναθηναϊκός πρέπει να φτιάξει ομάδα που δεν θα μπορούν να τον αγγίζουν αυτά τα... δορυφορικά συστήματα.

Μπορείτε να μας πείτε τις ομάδες;

Υπάρχει η ανακοίνωση της ΕΕΑ που λέει ποιες είναι οι ομάδες. Εμείς μάθαμε πως και οι τρεις ομάδες έχουν φορολογικά θέματα. Η ομάδα που έχει πει πως έχει φορολογική δήλωση, δεν είναι έτσι.

Πως πάνε τα έργα στο Κορωπί;

Χτίσαμε ένα νέο γυμναστήριο, με νέα μηχανήματα, θα λειτουργήσει την Παρασκευή. Έχουμε ένα κτίριο 300τμ. για γραφεία. Έχουμε κανονίσει μια μεγάλη φύτευση σε όλο το Απήλιον, να φτιάξουμε ένα ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον, όπου θα καλλιεργούμε και βιολογικά. Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε άμεσα και ένα ή δύο γήπεδα άμεσα. Το κτίριο είχε θέματα, και κάναμε επισκευές εκτεταμμένες.

Νιώθετε ακόμη τρόικα στον Παναθηναϊκό; Σας ενδιαφέρει το ίδιο η εξυγίανση του ποδοσφαίρου με την εξυγίανση του συλλόγου;

Τρόικα; Όχι τέλειωσε αυτό. Το είπα για τις αλλαγές που έπρεπε να γίνουν στον σύλλογο. Συνεχίζουμε αλλά σφιγμένα και πάλι. Για εμένα είναι παράλληλο ο Παναθηναϊκός με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να μας αδικούν.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα;

Πρέπει να προσπαθήσουμε με όλα τα θεμιτά μέσα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μας νιώσουν πολύ έντονα οι αντίπαλοι μας.

Ψάχνετε για άλλες πηγές εσόδων;

Ο κόσμος στηρίζει τον Παναθηναϊκό και ο κόσμος του. Κάνουμε ότι μπορούμε για έσοδα. Οι εποχές είναι δύσκολες, οι χορηγίες είναι περιορισμένες.

Φύσσας: Σίγουρα θα κάνω κάποια ραντεβού από την πλευρά μου, ώστε να αναβαθμιστεί ο σύλλογος και να πετύχουμε κάποιες συνεργασίες. Υπάρχουν πολλά μέρη. Να προχωρήσω πρώτα σε αυτά. Υπάρχουν σκέψεις και θα γίνουν πράξεις.

Φυσσας: «Να ξαναγίνει αιμοδότης της Εθνικής ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος διευθυντής ποδοσδφαίρου του Παναθηναϊκού:

Η θέση ήταν κενή. Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του προέδρου. Επέστρεψα σε μία ομάδα που μου έδωσε και της έδωσα πολλά. Το γεγονός πως οι ρόλοι είναι ξεχωριστοί και έχει γίνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή, όλοι θα δουλεύουν για το καλό του συλλόγου. Έχω καταλάβει πως ο σύλλογος έχει πολύ καλή οργάνωση. Θα προσπαθήσω να ενσωματώσω μέσα στην ομάδα τις δυνατότητες που έχω. Στόχος είναι να πάει καλά ο Παναθηναϊκός. Έχω κάνει τις προτάσεις μου στον πρόεδρο. Δεν είναι της παρούσης να τα πω. Στην πράξη θα τα δούμε. Η ευρωπαική αίγλη της ομάδας είναι χαμένη τα τελευταία χρόνια και θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό, υπάρχει ένα μοντέλο να στηριχθούμε στα ταλέντα.

Ζούσα και στην Εθνική στο ελληνικό στοιχείο και μου αρέσει εδώ. Ήρθα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου, να συνεχίσουμε την περυσινή καλή πορεία και να έχουμε καλύτερα αποτέλεσματα. Η φιλοσοφιία της ομάδας υπάρχει και ήρθα να συνεισφέρω. Ο Παναθηναϊκός διαπρέπει ως προς το ήθος και έχει ένα άλλο επίπεδο. Όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο ουδέποτε μπούκαρα ή έχω δημιουργήσει προβλήματα. Η οικογένεια μου έμαθε τους τρόπους. Την προηγούμενη Κυριακή πολιτισμένα εξέφρασα τα προβλήματα μου. Με πολύ αξιοπρέπεια και ήθος είπα τα παράπονα που είχαμε και ήταν ολοφάνερα. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα.

Χωράει ήθος και αξιοπρέπεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Τ9 επίπεδο ήταν πάντα ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού. Φυσικά και χωράει. Τα δεδομένα εδώ στην Ελλάδα είναι είδος προς εξαφάνιση. Ο Παναθηναίκός έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά από τον Νίκο μέχρι και τον τελευταίο. Η ομάδα αποπνέει μια υγεία. Γιατί να μην συνεχίσουμε έτσι; Έχουμε πολλά πρότζεκτ όπως η νέα Λεωφόρος, το Κορωπί και εγώ με την σειρά μου θα βοηθήσουμε να εξελιχθεί. Με ήθος, λοιπόν, θα τα καταφέρουμε. Αυτή είναι η θέση μας ότι και να είναι απέναντι, όπως και να συμπεριφέρονται.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αιμοδότης του Παναθηναϊκού το 2004. Είναι στόχος να ξαναγίνει αυτό;

Ήμουν πολύ γενικός πριν και δεν θα ήθελα να σας πω το πλάνο. Ένα από τα θέματα που έχω μιλήσει είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει αιμοδότης. Η Εθνική βρίσκεται στο επόμενο βήμα, αποχωρούν αρκετοί. Μετά την περυσινή σεζόν πολλά από τα παιδά είναι στόχος να βρίσκονται στην Εθνική. Στην επόμενη κλήση πρέπει να βρίσκονται. Αυτό ήταν πάντοτε και ήρθε η ώρα να ξανασυμβεί. Πρέπει να σταθούμε πάρα πολύ για το πως ξεκίνησε η ομάδα. Αυτό που έβλεπα είναι ότι ξεχνάμε λίγο που είχε φτάσει και σε ποιο σημείο. Με τις προσπάθειες του προέδρου, των συνεργατών, του Νίκου, του προπονητή μας έχουμε ψηλά τον πήχη. Είναι Παναθηναϊκός και ο Παναθηναϊκός είναι συνυφασμένος με τις επιτυχίες.

Υπήρχε ένα φαινόμενο πέρυσι που δεν ξανάγινε. Να χάνει μια ομάδα και να την χειροκροτεί ο κόσμος. Δεν θέλω να χάνω, κανείς δεν το θέλει αλλά μιλάμε για αθλητισμό. Είναι επίτευγμα αυτό που έχει γίνει.Στόχος είναι να συνεχιστεί με τις επιτυχίες της ομάδας.

Νταμπίζας για Αμπέντ, μεταγραφικό σχεδιασμό και Καραγκούνη

Από κει και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ανέφερε:

Βιώνοντας ένα χρόνο τον Παναθηναϊκό, υπήρχαν κενά και με τις ενέργειες του Τάκη θα καλυφθούν. Υπάρχει ένα ακόμη ποδοσφαιρικό μυαλό. Με ξεκάθαρες ευθύνες και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο η εξαιρετική σχέση που έχω με τον Τάκη για να δουλέψουμε όλοι μαζί. Στην πρώτη κουβέντα ο πρόεδρος ήταν απόλυτα ειλικρινής. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιες απαιτήσεις και είμαστε όλοι εδώ για το καλό του συλλόγου, πάνω στις βάσεις που βάλαμε πέρυσι για να μπορέσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει.

Υπάρχει μικρό παράθυρο για τον Αμπέντ;

Πάντα υπάρχει η προοπτική της επιστροφής. Δυστυχώς δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς. Εμείς κάναμε ότι περνούσε από το χέρι του και ίσως παραπάνω για να φέρει τον Μέντι και φέτος εδώ. Είναι ακόμη ανοιχτό και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα. Ο κόσμος να ξέρει πως η προσπάθεια έγινε και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την κατάληξη της.

Σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό όλοι είδαν πέρυσι ότι τα πήγατε εξαιρετικά. Έχετε την ίδια αίσθηση για φέτος;

Είναι πολύ νωρίς. Πέρυσι είχαμε πει να κριθούμε απο τα αποτελέσματα. Εμείς θέλουμε να κινούμαστε με βάση τις ανάγκες. Η αποτυχία και η επιτυχία είναι πολύ κοντινά συμπεράσματα. Πρέπει να είμαστε λίγο υπομονετικοί. Είναι η αρχή της σεζόν. Όλοι θα κριθούμε απο τα αποτέλεσματα. Η ομάδα έχει συγκεκριμένες ανάγκες και ο κ. Αλαφούζος πριν έκανε μια γενική περιγράφη. Με γνώμονα τις ανάγκες της ομάδας λειτουργήσαμε και βάσει του πλάνου, με το οποίο ξεκινήσαμε. Υπήρχαν βασικοί πυλώνες. Από την στιγμή που πέρυσι η ομάδα είχε μια καλή παρουσία, το να ανακατεύεις δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

Στόχος είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και αυτό δεν έρχεται πάντα μέσα από τις μεταγραφές αλλά πάντα βάσει πλάνου. Τα αποτελέσματα θα το κρίνουν. Είναι σύντομο το διάστημα για να πούμε. Η εικόνα της ομάδας με την Σταντάρ ήταν πολύ ανταγωνιστική. Υπήρχε μια οικονομική χασούρα αλλά είμαστε εδώ για το καλύτερο δυνατό.

Υπάρχει μια ευθύνη και μια αργοπορία από πλευρά σας;

Αν ήταν προβληματική η ομάδα πέρυσι ίσως να έπρεπε να κινηθούμε με άλλους ρυθμούς. Πρέπει να ξέρετε πως στηριζόμαστε στο σύνολο. Δεν είναι πώς θα ερχόταν κάποιος και θα έκανε μαγικά και θα περνάγαμε στην επόμενη φάση. Στο μεταγραφικό παζάρι το να μπορέσεις να φέρεις παίκτη υψηλού επιπέδου και με τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι εύκολο. Αν δείτε πως έγινε πέρυσι θα το καταλαβαίνατε. Θα ήταν εύκολο για εμένα να το κάνω, ξέρω πως ο πρόεδρος θα το έκανε. Αν ήξερα πως θα έφερνα παίκτη που θα έκανε την διαφορά θα το έκανα. Όμως έχουμε πλάνο. Πρέπει με αυτές τις αρχές να κινούμαστε. Ίσως παρόμοιες κινήσεις να φέρουν καταστάσεις του παρελθόντος. Υπάρχουν και άλλες ανάγκες που έχουμε ρίξει το βάρος. Είναι χρήματα που πέφτουν στο προπονητικό κέντρο για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας.

Εγώ οφείλω να σεβαστώ το κάθε ευρώ. Η ομάδα έχει ανάγκες. Φυσικά οι μεταγραφές είναι σημαντικές αλλά πρέπει να δούμε όλες τις ανάγκες του συλλόγου.

Τι πιθανότητες υπάρχουν για ακόμη μια μεταγραφή και σε ποια θέση;

Σας είπε και ο πρόεδρος πως θα είναι δύσκολο να κάνουμε κάτι. Υπάρχει και η παρουσία του Μπερίσα. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αν βρούμε κάτι που θα πληροί τις προϋποθέσεις θα το κάνουμε. Υπάρχει το απρόοπτο με τον Μάρκους και πρέπει να καθίσουμε ποιο ήρεμα να το δούμε. Δεν πρέπει να το κλείσουμε και σας υπενθυμίζω ότι υπάρχει πάντα το θέμα με τον Αμπέντ.

Σε τι κατάσταση είναι ο Μπαϊράμι;

Το πιο σημαντικό για αυτόν είναι να μην έχει πισωγυρίσματα. Είναι μεγάλο το διάστημα που έμεινε πέρυσι έξω. Αυτό είναι το κλειδί για να αποτελέσει μια λύση άμεση. Είναι κοντά στο να επανέλθει, ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Είναι θέμα χρόνου πότε θα γίνει. Είναι ένα πρόσωπο που μπορέι να βοηθήσει.

Τι συνέβη με τον Καραγκούνη;

Αλαφούζος: Υπήρχαν δύο πιθανές εξελίξεις. Να ήταν εδώ και να μην ήταν. Δεν είναι. Για κάποιους λόγους δεν ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις. Ο Καραγκούνης έχει προσφέρει πάρα πολλά. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για τον ρόλο κάθε παίκτη, κάποια εποχή.

Νταμπίζας: Ξεκινήσαμε κάποιες επαφές. Δεν την φέραμε εις πέρας. Ίσως ήταν ένα θέμα που δεν τρέξαμε καλά σε εσωτερική λειτουργία και το πως βγήκε προς τα έξω. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Ο Γιώργος είναι μεγάλη οντότητα αλλά συνεχίζουμε σε διαφορετικούς δρόμους.


Keywords
επο, επο, Καλή Χρονιά, παναθηναικος, νέα, νοβα, ουεφα, ελλαδα, χρεος, απήλιον, σημαίνει, εεα, τροικα, φυσσας, πήχη, βασεις, γνώμονα, οφείλω, λύση, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , φορολογικη δηλωση 2011, αλλαγη ωρας, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, δουρου, αποτελεσματα, το θεμα, αδεια, βημα, γηπεδα, δημοκρατια, δουλεια, εθνικη, θεμα, καριερα, νοβα, τηλεφωνο, υγεια, φορολογικη δηλωση, ωρα, αιγλη, αξιζει, αλαφουζος, ανθρωπος, αξιοπρεπεια, απήλιον, απωλεια, εβδομαδες, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γηπεδο, γνώμονα, γραφεια, διαστημα, δυστυχως, δειτε, δηλωση, διοικηση, δορυφορικα, δωσει, δωνης, εγινε, εεα, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ευρω, ειλικρινης, ειπε, υπαρχει, εργα, εποχη, εποχες, επρεπε, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, ευθυνη, εφυγε, ιδια, ιδιο, ειδος, υπηρχαν, εικονα, ηρεμα, κυριε, κορωπι, κτιριο, λειτουργια, λεωφορος, λύση, λιθαρακι, μακρια, μια απο τα ιδια, μικρο, μπορειτε, μυαλο, νικο, νοημα, ξερετε, ομαδα, παντα, οικογενεια, ορια, ουεφα, οφείλω, παζαρι, παρουσιαση, ποδοσφαιρο, περιβαλλον, πιθανοτητες, πολιτεια, προβληματα, ραντεβου, ρολοι, ρολο, σεζον, σιγουρα, σειρα, σκεψεις, συμπαν, φυσικα, φυσικο, φορολογικη, χερι, χαιρομαστε, χαρα, νταμπιζας, φυσσας, ηρθα, ιδιαιτερο, κληση, κομματι, κυριακη, ομαδες, πηγες, πήχη, ποδια, σημαίνει, σωστο, θελω να, θεματα, θετικα, ξεκαθαρισμα, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα