Eνημέρωση από την Κυβέρνηση θέλουν FIFA και UEFA

09:13 2/12/2014 - Πηγή: AEK365

Το θέμα δείχνει σοβαρό, μιας και πρόκειται και για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός έχει προχωρήσει προς συζήτηση έναν νέο αθλητικό νόμο, με στόχο τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και τη διασφάλιση της διαφάνειας.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της... θορυβημένη απ' αυτή την εξέλιξη, έστειλε διάβημα πως τη FIFA και την UEFA, προχωρώντας σε καταγγελία, στην οποία

γινόταν σαφώς λόγος για κρατική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Από την πλευρά τους οι δύο ομοσπονδίες, φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα να απειλούν με αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων, αλλά και τις Εθνικής από τις διοργανώσεις, θεωρώντας πως αν εφαρμοστεί ο νέος αθλητικός νόμος που έχει τεθεί προς δημόσια διαβούλευση, θα κριθεί πως υπάρχει παραβίαση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα η παγκόσμια και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φέρονται διατεθειμένες να στείλουν αξιωματούχους τους στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθούν με την κυβέρνηση και να αναφέρουν δια ζώσης πού συνίσταται παρέμβαση του κράτους στα του ποδοσφαίρου.

Πρέπει να θεωρηθεί θετικό η άφιξη των αξιωματούχων και η συζήτηση πιθανόν με τον Ανδριανό, προκειμένου να ενημερωθούν για κάποια πράγματα...

Keywords
Τυχαία Θέματα