Bild: Λάθος επιστολή έστειλε η Ελλάδα στις Βρυξέλλες

18:41 20/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτη εξέλιξη αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα BILD. Όπως υποστηρίζει, η ελληνική κυβέρνηση έστειλε λάθος επιστολή στις Βρυξέλλες την Πέμπτη.

Η εφημερίδα επικαλείται κυβερνητικές πηγές και αναφέρει ότι παρότι ο Αλέξης Τσίπρας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Γιουνκερ και

τον επικεφαλής του Eurogroup, Ντάισελμπλουμ είχαν προετοιμάσει μια επιστολή για να εξασφαλίσουν την στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων, άλλαξε την διατύπωση ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, έστειλε μια τροποποιημένη εκδοχή της επιστολής, στην οποία παραλείπονται οι διαβεβαιώσεις πως η Ελλάδα θα δεχτεί τους όρους διάσωσης που συμφωνήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας στις συνομιλίες που είχε με τον Ντάισελμπλουμ και την Μέρκελ χαρακτήρισε την επιστολή ως «διοικητικό λάθος».

Από την πλευρά της η Κυβέρνηση διαψεύδει πως συνέβη κάτι τέτοιο. Μάλιστα ο Γιάνης Βαρουφάκης βγήκε από τις διαβουλεύσεις ο Γιάνης Βαρουφάκης και οργισμένος είπε ότι πρόκειται για προβοκάτσια της BILD.

«Τις τελευταίες ώρες διαρρέεται το ευφάνταστο σενάριο ότι εστάλη λάθος επιστολή στο Eurogroup και ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στην κα Μέρκελ για αυτό το υποτιθέμενο λάθος! Είναι προφανές ότι η νοσηρή φαντασία ορισμένων αγγίζει τα όρια της προβοκάτσιας. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τις συκοφαντικές διαρροές» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα