«50-50» για Κουίνσι

09:02 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι αύριο Παρασκευή περιμένουν στον Παναθηναϊκό την απάντηση της Αλ Σαντ στην πρόταση για τον Κουίνσι με τους "πράσινους" να προτείνουν να διατηρήσουν εκείνοι το 50% των δικαιωμάτων του Γκανέζου χαφ και να κρατήσει η Αλ Σαντ το υπόλοιπο 50% έχοντας και το δικαίωμα να έχει λόγο σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του ποδοσφαιριστή.
Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αυτή την πρόταση καθώς δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές

απαιτήσεις της Αλ Σαντ η οποία δεν δέχεται να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή. Σημειώνεται πως ο Κουίνσι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να τον έχει το συντομότερο δυνατόν στην διάθεση του. Πάντως οι πιθανότητες παραμονής του Γκανέζου χαφ είναι μοιρασμένες και όλα θα κριθούν από την απάντηση της Αλ Σαντ.
Στα μεταγραφικά, ο Φερέιρα αφήνει στην άκρη την απόκτηση επιτελικού μέσου και στοχεύει στην απόκτηση ενός χαφ με ανασταλτικές και δημιουργικές ικανότητες. Η όποια κίνηση πάντως θα γίνει μόνο αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που θα του εξασφαλίσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ και 6 εκατομμύρια ευρώ το λιγότερο από την συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα