190 μεταγραφές σε 8 χρόνια ο Άρης!

09:46 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε δημοσίευμα της αναφέρει πως ο εκπρόσωπος της εταιρείας NEXIA στην συνάντηση που είχε με εκπροσώπους φορέων του Άρη αποκάλυψε πως μέσα σε διάστημα 8 ετών η ΠΑΕ έκανε 190 μεταγραφές.
Σημειώνεται πως η NEXIA είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει να κάνει τον διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κόστος αυτών των μεταγραφών ανέρχεται περίπου στα

60 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει καταβληθεί όλο το ποσό.
Στο πόρισμα 218 σελίδων υπάρχουν αναφορές για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές όπως ο Σέρχιο Κόκε για τον οποίο σημειώνεται πως έχει λάβει από την μπουτίκ του Άρη εμπόρευμα χιλιάδων ευρώ.
Επίσης, ο εκπρόσωπος της NEXIA τόνισε στους εκπροσώπους φορέων του Άρη πως έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις εξόδων για τις οποίες είτε δεν βρέθηκαν παραστατικά είτε δεν εγκρίθηκαν από το Δ.Σ.
Μάλιστα βρέθηκε παραστατικό που αντιστοιχεί σε προκαταβολή που εισέπραξε ο Άρης από άλλη ομάδα για μεταγραφή που τελικά δεν έγινε ποτέ.
Οι άνθρωποι του Άρη αποφάσισαν τελικά να μην παραλάβουν το πόρισμα γιατί έκριναν πως η δημοσιοποίηση του θα έκανε κακό στην ομάδα.
Χθες στη διάρκεια πολύωρης σύσκεψης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ο πρόεδρος, Δημήτρης Ηλιάδης, επανέφερε την αρχική του θέση πως το αποτέλεσμα του ελέγχου θα πρέπει να παραληφθεί από τον Άρη. Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και τελικώς οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ της παραλαβής και δημοσιοποίησης του πορίσματος. Για την απόφαση της ΠΑΕ θα ενημερωθεί και τυπικά η Κοινωνία Μελών Άρη.
Επίσης, στη διάρκεια του χθεσινού συμβουλίου συζητήθηκε και η στάση του ΑΣ Άρης. «Υπάρχει χρεωστική καρτέλα 70.000 ευρώ του Ερασιτέχνη από ταμειακή διευκόλυνση που έλαβε από την ποδοσφαιρική ομάδα» υποστηρίζουν στην ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα