Το πάθος ακόμα υπάρχει!

Υπάρχουν στιγμές που βλέποντας τις πωλήσεις των νέων αυτοκινήτων στη χώρα μας αναρωτιέμαι: «Εμείς για ποιους τελικά γράφουμε; Υπάρχει πια κοινό που μας διαβάζει ή τζάμπα παιδευόμαστε;». Ακόμα και στις εισαγωγικές εταιρείες υπάρχουν στελέχη τα οποία στον προσωπικό τους εσωτερικό μονόλογο θέτουν τα δικά τους ερωτήματα με αφορμή την πτώση των πωλήσεων που πλησιάζει το 80%, όπως για παράδειγμα για ποιον λόγο να διαθέτουν κονδύλια για δημοσιογραφικά αυτοκίνητα κ.λπ.

Τα ερωτήματα αυτά μπορούν να θεωρηθούν φυσιολογικά όταν στην Ελλάδα
των 28.000 πωληθέντων αυτοκινήτων τον μήνα σήμερα πουλιούνται -με το ζόρι- 4.000. Ή όταν στην Ελλάδα των 100.000 πωληθέντων περιοδικών αυτοκινήτου τον μήνα σήμερα πλέον δεν πουλιούνται ούτε 15.000 - στο σύνολό τους όλα τα περιοδικά. Ευτυχώς, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Σαφώς και υπάρχει μεγάλη πτώση στις πωλήσεις των νέων αυτοκινήτων, όμως αυτό είναι συνέπεια της όλης κατάστασης που βιώνουμε, καθώς και της έντονης ανασφάλειας που μας έχει δημιουργήσει το ανεπαρκές για τα σημερινά δεδομένα πολιτικό σύστημα.

Ωστόσο, το πάθος για το αυτοκίνητο ακόμη κοχλάζει στις καρδιές των περισσοτέρων από εμάς. Ακόμα κι αν δεν μπορούμε ή φοβόμαστε να δώσουμε τα χρήματα για να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο, το ποθούμε, το ψάχνουμε, θέλουμε να μάθουμε γι’ αυτό...
Keywords
Τυχαία Θέματα