Με κρατικά λεφτά κάνουμε κι εμείς κουμάντο στον αθλητισμό

Οι μειώσεις που φθάνουν μέχρι και το 70% στις αθλητικές ομοσπονδίες έχουν προκαλέσει έκρηξη αντιδράσεων από τους εμπλεκόμενους φορείς και τους εκπροσώπους τους. Είναι, όμως, πια αργά για δάκρυα, Στέλλα.

Κάποιοι επισημαίνουν ότι κινδυνεύει να γίνει ρεζίλι η Ελλάδα, η οποία δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις αθλητικές της υποχρεώσεις. Την ίδια ώρα κάνουν λόγο για τη νεολαία που δεν μπορεί να αθληθεί. Μάλιστα. Αποφασίστε, κύριοι.
Ενδιαφέρεστε για την άθληση της νεολαίας ή για τον πρωταθλητισμό μέσω των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων διοργανώσεων;

Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τη νεολαία άραγε; Οταν η θάλασσα ήταν γιαούρτι τι έκαναν; Να σας πω: ρίχνανε το βάρος στον πρωταθλητισμό που φέρνει μετάλλια και άρα μεγαλύτερη επιχορήγηση. Για την επόμενη μέρα δεν νοιάστηκε κανείς ή σχεδόν κανείς. Δεν είναι προσωπική γνώμη, αλλά κρίση εκ του αποτελέσματος.

Δεν μπορούσε άραγε να γίνει πρωταθλητισμός με λιγότερα χρήματα; Πού είναι οι βάσεις που μπήκαν σε ακαδημίες; Πού είναι τα νέα ταλέντα; Πού είναι το κομπόδεμα εκτάκτου ανάγκης; Πού είναι ο προγραμματισμός; Γιατί με τα έτοιμα από τις κρατικές επιχορηγήσεις κάνω κι εγώ -και ο καθένας από μας- κουμάντο.
Keywords
Τυχαία Θέματα