Ευθύνη Παπαδήμου

Άρχισε η κατεδάφιση της κυβέρνησης Παπαδήμου εκ των έσω, πριν καλά- καλά συμπληρωθεί ένας μήνας από τότε που ανέλαβε την εξουσία. Από την μία τα δυσμενή για τους τρεις «εταίρους» αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και από την άλλη οι εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ σε συνδυασμό με τα πρώτα αρνητικά σχόλια για τον πρωθυπουργό προκαλούν ισχυρές πολιτικές πιέσεις. Το αποτέλεσμα είναι να υπονομεύεται το έργο της κυβέρνησης επιταχύνοντας
την πορεία της χώρας προς την οικονομική και κοινωνική καταστροφή, ενώ οι πολίτες δεν ξέρουν καν τι ξημερώνει αύριο το πρωί.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρακολουθούμε θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές τα μέλη της κυβέρνησης. Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου αντί να ασχολείται με τα βιβλία και την θέρμανση των σχολείων αρθρογραφεί υπέρ της παράτασης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου και της αντικατάστασης των υπουργών που εμπλέκονται στα θέματα της οικονομίας από τεχνοκράτες, στα πρότυπα της Ιταλίας. Λόγοι στοιχειώδους ευθύνης και πολιτικής αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους της επέβαλαν να μην το πράξει.
Keywords
Τυχαία Θέματα