Αναθεώρηση... ονείρων

Ήρθε και πάλι η ώρα για την ανάδρομη πορεία του επικοινωνιακού Ερμή, η οποία τυπικά ξεκινά στις 23 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 17 Μαρτίου, όμως η επίδρασή του είναι φανερή και μια εβδομάδα πριν και μετά απ' τις παραπάνω ημερομηνίες. Έτσι είναι περίοδος όπου οι καθημερινοί ρυθμοί επιβραδύνουν, οι διάφορες συναλλαγές, συναντήσεις, μετακινήσεις κλπ παρουσιάζουν αναβολές και καθυστερήσεις, ενώ σ' αυτό το διάστημα δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, τα συμβόλαια και οι σημαντικές αποφάσεις ή αγοραπωλησίες.

Αυτή τη φορά
την ανάδρομή του πορεία ο Ερμής θα την κάνει στο ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο είναι μια αρκετά αδύναμη θέση και κάνει την σκέψη και την επικοινωνία ακόμα πιο συγκεχυμένη και χαοτική. Δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε σωστά και να πούμε ακριβώς όσα πρέπει ¨C θα προτιμούσαμε τώρα να επικοινωνούμε μέσω τηλεπάθειας! Και πράγματι, είναι μια πιο σιωπηλή περίοδος, άκρως διαλογιστική, ή μπορεί και υπνωτιστική και σίγουρα πολύ ονειροπόλα.

Ωστόσο η ανάποδη αυτή διέλευση απ' τους Ιχθύες έχει κι έναν άλλο χαρακτήρα. Είναι περίοδος που αναθεωρούμε τα όνειρά μας, αποκαλύπτονται αδυναμίες και αυταπάτες, και καλούμαστε να βρούμε τα πραγματικά οράματά μας τελικά. Μήπως είχαμε χτίσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας πάνω σε πλάνες; Θα ξεκαθαρίσουν τώρα αυτές, κάτι που αρχικά μπορεί να μάς κάνει να νιώθουμε μετέωροι, ωστόσο κατόπιν θα πλησιάσουμε κοντύτερα στα πραγματικά μας όνειρα. Γιατί το πλησίασμα και η πραγμάτωση των ονείρων μας, θέλει ρεαλισμό...
Keywords
Τυχαία Θέματα