Fordάκιας ετών 101, κάνει βόλτα με Mustang Mach-E

Ο γεννημένος το 1920 Harold Baggot, πήρε το δίπλωμα οδήγησης το 1936, οπότε μάλλον έχει αρκετή εμπειρία σε ότι έχει να κάνει με τα αυτοκίνητα.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως οδηγεί από τα 10 χρόνια του, οπότε αυτό μας κάνει μια συνολική οδηγική εμπειρία πάνω των 90 ετών- κάτι που αν μη τι άλλον είναι σπάνιο. Το 1930, πήρε το τιμόνι του Ford Model T της οικογένειας και οδήγησε αρκετά. Το 1937 αγόρασε το πρώτο του αυτοκίνητο, που ήταν ένα Ford 8 Popular

(που τότε κόστιζε 100 λίρες Αγγλίας). Την επόμενη χρονιά, αγόρασε ένα Ford Anglia και συνολικά έχουν περάσει από τα χέρια του 20 μοντέλα της Ford, ενώ η ευρύτερη οικογένειά του, έχει στην ιδιοκτησία της περισσότερα από 140 αυτοκίνητα για προσωπική και επαγγελματική χρήση.


Με δεδομένα τα παραπάνω, η Ford αποφάσισε να δώσει στον κ. Baggott την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E για μια βόλτα. «Από την ηλικία των 10 ετών, ενδιαφέρομαι για την αυτοκινητοβιομηχανία και σήμερα με ενδιαφέρει η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, αν και έχω συνηθίσει στους παραδοσιακούς κινητήρες εσωτερικής καύσης», είπε ο κος Baggot. «Ξαναθυμήθηκα την οδηγική μου ιστορία με το Model T και είδα τι επιφυλάσσει το μέλλον. Ήταν πολύ συναρπαστικό το να βρεθώ πίσω από το τιμόνι αυτού που θα οδηγούν τα δισέγγονα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα