«Ζωής ή θανάτου» το ματς στη Μίκρα

Την Τρίτη του Πάσχα (17/4) Ηρακλής και Παμβοχαϊκός τα παίζουν… όλα για την πρόκριση στην τελική φάση της Volleyleague.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» κρίθηκαν οι δύο προηγούμενοι ημιτελικοί ανάμεσα σε Ηρακλή και Παμβοχαϊκό, στη «ρώσικη ρουλέτα» οδηγείται και η πρόκριση, αφού την Τρίτη (17/4, Novasports) στις 7 το απόγευμα, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες με σκοπό μόνο τη νίκη που

δίνει το «εισιτήριο» στην τελική φάση της Volleyleague. Εκεί, τους περιμένει ο Φοίνικας που απέκλεισε τον Ολυμπιακό με 2-0 νίκες.

Στον Ηρακλή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα παράπονα που είχαν με τους διαιτητές, φυσικά και ασχολούνται και με αυτό. Έτσι, οι Γεροθόδωρος και Γεωργουλέας που ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ έχουν δύσκολο έργο.

Στο μεταξύ, οι παίκτες των δύο ομάδων πέρασαν Πάσχα στο γήπεδο, αφού η αναμέτρηση της Τρίτης μπορεί να κρίνει μια χρονιά. Ειδικά για τον Κυπελλούχο Ηρακλή, που έχει θέσει ως φετινό στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Από την άλλη, ο νεοφώτιστος Παμβοχαϊκός έχει κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα φέτος και αναμένεται να παρουσιαστεί χωρίς άγχος αλλά με τον κόσμο να δημιουργεί «εχθρική» για αυτόν ατμόσφαιρα.

«Τώρα το άγχος το έχει ο Ηρακλής. Εμείς ζούμε το δικό μας όνειρο γιατί η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινούσαμε τον περασμένο Αύγουστο δεν περιμέναμε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ», δήλωσε ο ακραίος του Παμβοχαϊκού, Θοδωρής Μπεκιάρης αναφορικά με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα