Ζευγώλης: «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας»

Με στόχο την 85η σερί νίκη του επί ελληνικού εδάφους ο Αθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τις Εσπερίδες, που μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μετρούν δέκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο τεχνικός του Αθηναϊκού, Γιώργος Ζευγώλης, δήλωσε για το ντέρμπι που θα διεξαχθεί αύριο (17/12, 18.00) στο κλειστό του Εσπέρου: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που θα έρθει να το παρακολουθήσει… Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα γεμίσουν το γήπεδο της Καλλιθέας για να δουν τις προφανώς δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος να αναμετρόνται.

Πάνω από όλα εύχομαι και προσδοκώ να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα αποτελέσει διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας.

Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε πολλές φορές φέτος με τις Εσπερίδες, οπότε στο πρώτο παιχνίδι αυτής της σειράς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνει ένας καλός αγώνας και να πάρουμε τι νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, ο οποίος είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έχει καταβάλει. Εμείς από την άλλη θέλουμε κάθε χρόνο και σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύουμε ότι είμαστε μια ομάδα που κοσμεί με την παρουσία της τον χώρο του γυναικείου μπάσκετ».

Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, υποστήριξε: «Οι τραυματισμοί δεν μας έχουν εγκαταλείψει. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσουμε ποια παίκτρια θα μπορέσει να δώσει το παρών και ποια όχι, γιατί πάνω από όλα βάζουμε την υγεία των αθλητριών μας και όχι το αποτέλεσμα».

* Το μεσημέρι της Κυριακής (18/12, 15.15) η διοίκηση θα παραθέσει στο εστιατόριο «Πηνελόπη και Μνηστήρες» Χριστουγεννιάτικο γεύμα στα μέλη της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα