Ζευγώλης: «Λυπάμαι για τη ΦΕΑ»

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στη ΦΕΑ και τον Αθηναϊκό, στη Νέα Φιλαδέλφεια (24/02, 19.45), ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι γηπεδούχες βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς στους τελευταίους αγώνες τους παίζουν έχοντας στη σύνθεσή τους μόνο Νεανίδες. Το συγκρότημα του Βύρωνα, σεβόμενο την αδυναμία των αντιπάλων του, αποφάσισε να μην κατεβάσει παρά μόνο τέσσερις επαγγελματίες παίκτριες, τις Λολίτα Λύμουρα, Έφη Βλάχου, Βάσω

Τρέμκατζη και Δανάη Καμμένου, και να συμπληρώσει το ρόστερ του με οκτώ Νεανίδες. Επίσης, στον πάγκο του δεν θα κάθεται ο Γιώργος Ζευγώλης, αλλά ο Θανάσης Αδαμόπουλος.

«Με λυπεί που μια ομάδα σαν τη ΦΕΑ με δυνατό ρόστερ, το επόμενο πιο δυνατό μετά τον Αθηναϊκό, με διεθνείς παίκτριες, έφτασε σε αυτό το σημείο. Με στενοχωρεί και με προβληματίζει αυτή η κατάσταση. Όλοι θέλουμε να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ελπίζω η ΦΕΑ, η οποία υπενθυμίζω πέρυσι είχε τερματίσει δεύτερη, να βρει τρόπο να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Είναι κρίμα. Είναι πολύ στενάχωρο το σκηνικό του αγώνα, αλλά δυστυχώς πρέπει να μπούμε σε αυτή τη λογική», αρκέστηκε να δηλώσει ο προπονητής του Αθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα