Ζαρός-ΠΑΟ Κρουσσώνα 0-0

21:56 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Στο 0-0 έμειναν τα Νερά Ζαρός και ο ΠΑΟ Κρουσσώνα, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε... δάφνες ποιότητας!

Στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Νίκος Κουράκης είχε πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ που επιδίωξε δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 10' ο Χριστόφορος Ανδριαδάκης βγήκε στο τετ α τετ με τον Χωραφάκη, στέλνοντας όμως την μπάλα πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65' ο Κουράκης γύρισε την μπάλα ωραία στο ύψος του πέναλτι, όμως ο Βατσινάς δεν έπιασε την κεφαλιά, ενώ στο 80' οι Κρουσανιώτες απείλησαν με κεφαλιά

του Γεωργόπουλου, με τον Ζαχαριουδάκη να αποκρούει. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Μανόλης Μακατουνάκης του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ζαρός (Αντώνης Καλογεράκης): Ζαχαριουδάκης, Προβιδάκης, Αλεξάκης, Καλεμάκης, Αναγωνστάκης, Διγενής, Πλύγκος (84' Τσαΐνης), Δαριβιανάκης (62' Κλαπάκης Γ.), Πρινιανάκης, Ανδριανάκης, Κουρουθιανάκης (60'Μανιαδάκης)

ΠΑΟ Κρουσσώνα (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χωραφάκης, Λυκούδης, Γεωργόπουλος, Μακατουνάκης, Κομπογεννητάκης, Μπέρκης (50' Θεοδωράκης), Μπούρμπος, Οικονόμου (65' Βατσινάς), Κουράκης Ν., Σαλταπήδας, Κελεσιάδης (60' Μαμουλάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα