Ζαραδούκας – Μόνχε: «Δεν το πιστεύαμε»

Ανυπόμονοι να αγωνιστούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Ζαραδούκας και Βιθέντε Μόνχε.

Οι δύο, πρώην, πλέον… «Βολιώτες» παραχώρησαν συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Πρωταθλήτης» και μίλησαν για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, τη συνεργασία τους από την αριστερή πλευρά, την… ετοιμότητά τους για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού,

αλλά και την κατάσταση που βίωσαν το καλοκαίρι στην ομάδα της Μαγνησίας.

Αρχικά, οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τη μεταγραφή τους στους Πρωταθλητές Ελλάδας:

Ζαραδούκας: «Στην αρχή πίστεψα κι εγώ πως ήταν φήμη. Μου το μετέφεραν αλλά δεν το πίστεψα διότι εκείνη την περίοδο ακούγονταν πολλά. Συνειδητοποίησα πως είναι αλήθεια και άρχισα να ζω αυτό το όνειρο να παίξω σε αυτή την μεγάλη ομάδα.

Όταν είσαι σε έναν μικρότερο σύλλογο όσο κι αν πιστεύεις στις δυνατότητές σου, δεν φαντάζεται πως θα έρθει εύκολα ο Ολυμπιακός να σε αποκτήσει. Είναι ένας πανίσχυρος σύλλογος που μπορεί να αποκτήσει οποιονδήποτε παίκτη από το εξωτερικό οπότε σκέφτεται ότι δύσκολα θα σε προσεγγίσει. Ευτυχώς για μένα με πρόσεξαν και με ζήτησαν. Πίστευα πάντα ότι μπορεί να συμβεί Κάτι τέτοιο αλλά φια να είμαι ειλικρινής δεν το ανέμενα από φέτος».

Μόνχε: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα και όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού και με ενημέρωσαν αρχικά δεν το πίστεψα. Είχα ακούσει πολλά εκείνη την περίοδο οπότε δεν μου ήταν εύκολο να πιστέψω ότι από την αβεβαιότητα ξαφνικά έρχεται η καλύτερη ομάδα και σε ζητάει. Ευτυχώς ήταν αλήθεια και όλα πήγαν καλά.

Στον καιρό που βρίσκομαι στην Ελλάδα κατάλαβα πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ψάχνει τους καλύτερους παίκτες και συνήθως φέρνει μεγάλα, διάσημα ονόματα από το εξωτερικό. Εμείς βρισκόμασταν σε μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου, που μπορεί να κάναμε μια σπουδαία χρονιά στον Βόλο, αλλά δεν περιμένεις ότι θα αποτελέσεις στόχο του πρωταθλητή. Το θες όσο τίποτα, αλλά απλά δεν το περιμένεις για να μην ενθουσιαστείς. Τώρα που όλα τελείωσαν μπορώ να αισθανθώ χαρούμενος».

Όσον αφορά στον λόγο που επέλεξαν τον Ολυμπιακό, οι Γιάννης Ζαραδούκας και Βιθέντε Μόνχε, ανέφεραν:

Ζαραδούκας: «Όταν παίζεις στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην οποία να θέλεις να παίξεις. Είναι ο Ολυμπιακός και ως ανταγωνιστής ο Παναθηναϊκός, όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά: το γήπεδο. Απίστευτη εμπειρία να παίζεις στο δικό σου σπίτι, σου δίνει μια μοναδική αίσθηση γι αυτό και για μένα ήταν προτεραιότητα ο Ολυμπιακός. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε μια ομάδα με δικό της γήπεδο».

Μόνχε: «Σίγουρα πως από την στιγμή που βρίσκεται στην Ελλάδα θες να παίξεις στον Ολυμπιακό. Δεν γνωρίζω κανέναν παίκτη που να μην θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το όνειρο κάθε παίκτης».

Παράλληλα, οι δύο αριστεροπόδαροι παίκτες μίλησαν για την κατάσταση που βίωσαν το καλοκαίρι στον Βόλο:

Μόνχε: «Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές ως αθλητές. Διότι περιμέ

Keywords
Τυχαία Θέματα