Υποψήφιος για Hall of Fame ο Ρέτζι Μίλερ

Την ύψιστη τιμή στον χώρο του μπάσκετ ενδέχεται να δεχθεί ο Ρέτζι Μίλερ, καθώς συμπεριλήφθηκε στους υποψήφιους περί ένταξης στο φετινό Hall of Fame.

Από το 2005 έχει αποχωρήσει από τα παρκέ ο 46χρονος παλαίμαχος άσος των Ιντιάνα Πέισερς. Προηγήθηκε μία 18χρονη πορεία στην ομάδα της Ιντιανάπολις και μετά από πολλά... τρίποντα, οι Πέισερς απέσυραν, μία για πάντα, το #31 από τις επιλογές των μελών των επόμενων τους ρόστερ. Πλέον, ο 5-φορές All Star

θα διεκδικήσει μία θέση στην τάξη του 2012 για το «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame».

Οι Ντον Νέλσον (προπονητής), Μορίς Τσικς, Μπιλ Φιτς (προπονητής), Μπέρναρντ Κινγκ, Ντικ Μότα (προπονητής), Χανκ Νίκολς (διαιτητής), Ρικ Πιτίνο (προπονητής), Ράλφ Σάμπσον, Τζαμάλ Ουίλκες, η ομάδα των Ρεντ Χεντς (γυναικεία έκδοση των Χάρλεμ Γλομπέτροτερς) και η Κατρίνα Μακλέιν είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Στις 2 Απριλίου, κατά την διάρκεια του Final Four του NCAA, θα ανακοινωθούν τα μέλη που θα συγκεντρώσουν το απαραίτητο ποσοστό ψήφων και θα εισαχθούν στο Hall of Fame.

Χωρίς ψηφοφορία μπήκαν οι Μελ Ντάνιελ, Ντον Μπάρκσντεϊλ, Λίντια Αλεξέεβα, Τσετ Ουόλκερ και Φιλ Νάιτ. Αυτοί εισήχθηκαν με προκαταρκτικές ψηφοφορίες με αφορμή τη γενικότερη προσφορά τους στο άθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα