Υπογράφει την άλλη εβδομάδα ο Φερέιρα

Δεδομένη η προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, απομένει η έγκριση του Δ.Σ. για να κλείσει και τυπικά το θέμα-Στην Πορτογαλία πάει ο 65χρονος τεχνικός ξεκινά άμεσα τον σχεδιασμό

Δύο ώρες ήταν αρκετές προκειμένου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

να πειστεί από τους Δημήτρη Γόντικα και Γιάννη Αλαφούζο να συνεχίσει το έργο του στον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο ακόμα, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα το καλοκαίρι του 2013.

Οι τρεις άνδρες ανέλυσαν το πλάνο πάνω στο οποίο θα «χτιστεί» ο Παναθηναϊκός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και κυρίως κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα πραγματοποιηθεί έγκαιρα ο σχεδιασμός για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Ο Πορτογάλος στάθηκε πολύ στο θέμα της διοικητικής σταθερότητας και αυτό των έγκαιρων πληρωμών, ώστε να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα της σεζόν που τελείωσε και αφού πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τον Γιάννη Αλαφούζο, συμφώνησε να συνεχίσει για τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο στον Παναθηναϊκό.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Φερέιρα θα επισημοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, ώστε να πάρει την έγκριση του Δ.Σ. της ΠΑΕ η συγκεκριμένη απόφαση και εν συνεχεία θα πέσουν και οι υπογραφές.

Ο 65χρονος αναχωρεί άμεσα για την πατρίδα του, όχι μόνο για διακοπές όμως. Ο σχεδιασμός έχει… ήδη ξεκινήσει και ο Φερέιρα αναμένεται να έχει αρκετές επαφές στην Πορτογαλία για παίκτες, όντας ταυτόχρονα σε ανοικτή γραμμή και με τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα