Ξύπνησε κι η ΕΠΟ για τα πανό...


«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ», που λέει και ο θυμόσοφος λαός και αυτή η ρήση ταιριάζει απόλυτα στους «φωστήρες» της ΕΠΟ.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορεί να «φυλακιστεί» η άποψη των φιλάθλων, εφόσον βέβαια αυτή εκφράζεται με κόσμιους τρόπους, και... τσαμπουκάδες τύπου Μήτσιου περισσότερο εξαγριώνουν τα πνεύματα, παρά ηρεμούν την κατάσταση.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια πανό πολιτικού περιεχομένου θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην 8η αγωνιστική και γι' αυτό ο Σοφοκλής

Πιλάβιος και η παρέα του φρόντισε να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες στους διαιτητές για να μην γίνουν μπάχαλο οι αγώνες.

Έχουμε ξαναπεί ότι χρειάζεται σοβαρή και ειδική προσέγγιση το θέμα με τα πολιτικά συνθήματα στα γήπεδα, γιατί κάποιοι τα έχουν πάρει, δυστυχώς αψήφιστα. Καθημερινά δοκιμάζεται η υπομονή του κόσμου, που πλέον δεν μπορεί να σηκώσει τα οικονομικά βάρη που του έχουν φορτώσει η τρόικα και η κυβέρνηση.

Ψάχνει τρόπους να εκφράσει την αγανάκτησή του και σίγουρα το γήπεδο είναι ένα μέρος που... προσφέρεται για διαμαρτυρία. Ας φερθεί μια φορά ώριμη η ΕΠΟ κι ας προσεγγίσει το γεγονός με την αρμόζουσα σημασία, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Αφού δεν είναι ικανή να βγάλει σοβαρές αποφάσεις αναφορικά με τις ομάδες που θα απαρτίσουν τα ελληνικά πρωταθλήματα ας συνεισφέρει σε αυτόν τον τομέα, που φαίνεται να παίρνει διαστάσεις στα γήπεδα της χώρας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα