Ξύπνησαν οι «γίγαντες» στο Ντάλας

Την κατάλληλη στιγμή βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στις νίκες οι Νιου Γιορκ Τζάιντς, αφού επιβλήθηκαν εκτός έδρας των Ντάλας Κάουμποϊς με 37-34 ανοίγοντας εκ νέου την κούρσα των δύο ομάδων.

Οι «γίγαντες» πήραν ένα γρήγορο προβάδισμα με 2-0 έπειτα από sack στον Tony Romo που προκάλεσε safety, ενώ ο Lawrence Tynes διαμόρφωσε το 5-0 λίγα λεπτά αργότερα με field goal. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έκλεισε την πρώτη περίοδο με touchdown και 7-5.

Το δεύτερο 15λεπτο ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό, αφού το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς

χέρια και κατέληξε στο 17-15 υπέρ των Κάουμποϊς. Στο τρίτο, ο Eli Manning έφερε το ματς στο 22-20 υπέρ των Τζάιντς, αλλά στην τέταρτη περίοδο ο Romo φάνηκε πως «καθαρίζει» την αναμέτρηση οδηγώντας τον σύλλογο του Ντάλας στο 34-22.

Ωστόσο, με 3:14 στο χρονόμετρο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 34-29 και ακολούθησε η φάση του αγώνα από τον Brandon Jacobs που συνδυάστηκε με ένα converted PAT, τα οποία έφεραν το σκορ στο 37-34 υπέρ των Τζάιντς 49 δευτερόλεπτα πριν την λήξη.

Πλέον αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 7-6. Μάλιστα, οι Νεοϋορκέζοι είχαν τέσσερις σερί ήττες. Στο εξής, όμως, θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρώτη θέση του ανατολικού ομίλου της περιφέρειας του NFC. Απομένουν τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του NFL, στις οποίες θα κριθούν οι υπόλοιπες θέσεις των play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα