«Ξέσπασμα» της Άρσεναλ ντε Σαραντί

Αφού ηττήθηκε από την Φλουμινένσε με 1-0 στην πρώτη αγωνιστική, η Άρσεναλ ντε Σαραντί συνέτριψε την Ζαμόρα της Κολομβίας με 3-0 στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι Αργεντινοί ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο τουρνουά και πιστοποίησαν την διάθεσή τους με γκολ του Χόρχε Αλμπέρτο Ορτίζ στο πρώτο λεπτό. Μόλις στο 15ο λεπτό, ο Κάρλος Καρμπονέρο διαμόρφωσε το 2-0 και «τελείωσε» πρόωρα το ματς.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 43ο λεπτό, ο Λουτσιάνο Λεγκουιζαμόν

πέτυχε ένα ακόμα γκολ για την Άρσεναλ ολοκληρώνοντας μία αντεπίθεση. Έτσι οι γηπεδούχοι έκαναν οικονομία δυνάμεων στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, πολυτέλεια που εξασφάλισαν με το γρήγορο 3-0 κόντρα σε μία Ζαμόρα που δεν απείλησε.

Έτσι, η Άρσεναλ «έπιασε» την Φλουμινένεσε στην κορυφή του τέταρτου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες με τρεις βαθμούς, ενώ η Ζαμόρα και η Μπόκα Τζούνιορς έχουν από έναν βαθμό. Στις 7 Μαρτίου, η Μπόκα θα υποδεχθεί την προαναφερόμενη βραζιλιάνικη ομάδα στο έτερο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής.

Άρσεναλ ντε Σαραντί: Καμπεστρίνι, Λόπεζ, Μπουρντίσο, Τρομπέτα, Γκονζάλεζ, Κάφα (61' Μόσκα), Ορτίζ (61' Εσμεράδο), Καρμπονέρο, Εσπινόζα, Λεγκουιζαμόν, Κόρντομα (74' Λέστσουκ).
Ζαμόρα: Φορέρο, Μπουσταμάντε, Σεμπερένα, Ρ. Ροντρίγκεζ (Ιβ. Γκονζάλεζ), Γκαλέζο, Βάργκας, Μπρισένιο, Ντ. Ροντρίγκεζ, Τόρες (Μαρτίνεζ), Φιγκερόα (Σ. Γκονζάλεζ), Γιάνεζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα