Ξέχασαν τις… άμυνες στο «Superclassico»

Στο «MetLife» του Νιου Τζέρζεϊ «συγκρούστηκαν» Αργεντινή και Βραζιλία, με τους «αλμπισελέστε» να φτάνουν στη νίκη με 4-3.

Το «Superclassico» επί αμερικανικού εδάφους είχε πολλά «αστέρια» παγκοσμίου επιπέδου, αλλά ελάχιστη άμυνα. Ενδεικτικά στο τελευταίο τέταρτο, το 2-2 έγινε 4-3, ενώ πρόλαβαν να αποβληθούν οι Εζέκιελ Λαβέτσι και Μαρσέλο.

Ένα πανέμορφο γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 85ο λεπτό καθόρισε τον νικητή της αναμέτρησης. Ακολούθησε διένεξη του Λαβέτσι με τον παραπάνω Βραζιλιάνο αμυντικό, η οποία υποχρέωσε τον Χάιρ Μαρούφο

να αποβάλει αμφότερους με απευθείας κόκκινες.

Πάντως, ο Μέσι δεν έμεινε απλά στο 4-3, αλλά πέτυχε χατ τρικ. Συγκεκριμένα σημείωσε γκολ στο 31ο και στο 34ο λεπτό, τα οποία ανέτρεψαν το 1-0 του Μπόργκες στο 23ο. Στο 56ο λεπτό ισοφάρισε ο Όσκαρ με ψύχραιμο πλασέ, ύστερα από οργανωμένη επίθεση των «σελεσάο».

Στο 72ο λεπτό ο Χουλκ έδωσε πάλι το προβάδισμα στους Βραζιλιάνους, αλλά στο 76ο ο Φεντερίκο Φερνάντεζ ισοφάρισε με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Ούτε αυτή η ισοπαλία διατηρήθηκε, καθώς ο Μέσι εξέφρασε… διαφορετική άποψη με το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης.

Αργεντινή: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Γκαράι, Ροντρίγκεζ (88΄Καμπανάρο), Φερνάντεζ, Μασεράνο, Γκάγκο, Σόσα (61’ Γκουιναζού), Ντι Μαρία (74’ Αγκουέρο), Μέσι, Ιγκουαΐν (88΄Λαβέτσι).
Βραζιλία: Ραφαέλ Μπαρμπόσα, Ραφαέλ (79’ Ντανίλο), Μαρσέλο, Ζουάν, Μπρούνο Ουβίβι, Σάντρο, Όσκαρ (59’ Γουιλιάνο), Μπόργκες (74’ Κασεμίρο), Χουλκ (83’ Λούκας), Νεϊμάρ, Λεάντρο Νταμιάο (68’ Πάτο).

Keywords
Τυχαία Θέματα