Ξανά στην κορυφή ο Απόλλων Σμύρνης, 2-1 τον Ρούβα

18:26 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Γκάζι για την άνοδο στη Football League πάτησε ο Απόλλων Σμύρνης, μετά τη νίκη 2-1 που σημείωσε επί του Ρούβα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τον Γιάννη Γεωργαρά να κάνει πετυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο της, με την κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τους κρητικούς, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον Πανηλειακό, μετά την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε στην Προοδευτική.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας δίκαια

στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή της αναμέτρησης, δείχνοντας τις διαθέσεις της στην κρητική ομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με 2-0, γεγονός που μεγάλωσε την αυτοπεποίθησή τους για τη συνέχεια.
Στο 10΄ο Καραδέμητρος έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, και ο Κοροβέσης με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Διαμάντης τροφοδότησε τον Κοροβέση ο οποίος με σουτ από την αριστερή πλευρά, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Καλομοίρη, σημειώνοντας το 2-0.

Ο Ρούβας προσπάθησε να αντιδράσει με δύο σουτ του Αντωνάκη στο 17΄και στο 34΄, τα οποία δεν ανησύχησαν τους γηπεδούχους.
Στο 45΄όμως οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν και να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού, όταν ο Ταχμαζίδης εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, ο Σταυριανός έδιωξε την μπάλα με γροθιές, η οποία κατέληξε στον Νύχταρη, με τον τελευταίο να επιχειρεί το πλασέ, και τον Καραδέμητρο να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας συνέχισε την πίεσή του προς την εστία του Ρούβα και στο 61΄ λίγο έλειψε να πανηγυρίσει το 3-0, όταν ο Κοροβέσης με σουτ από την αριστερή πλευρά, έστειλε την μπάλα να προσκρούσει στη συμβολή των δοκαριών.
Στο 77΄ ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 και να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Ο Ταχμαζίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Δημογιάννη, έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Περογαμβράκης, με σουτ, παραβίασε την εστία του Σταυριανού.

Παρά το 2-1, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, αλλά προσπάθησαν να κλείσουν τους αντιπάλους τους στην άμυνά τους.
Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης το σκορ δεν άλλαξε, παρά το γεγονός ότι ο Απόλλωνας δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση, σρτο δεύτερο 45λεπτο. Έτσι λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» πήραν τη νίκη από τον Ρούβα με 2-1 και επέστρεψε στην κορυφή.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος από την Μεσσηνίας, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσιλιγκίρη και Κοροβέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταυριανός, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Γρομητσάρης, Κισκαμπάνης, Σαββίδης (85' Κωνσταντίνου), Καραδέμητρος, Τσιλιγκίρης, Κοροβέσης (80' λ.τρ. Μαρίνου), Διαμάντης (64' Κατσαρός), Χανιώτης.

ΡΟΥΒΑΣ: Καλομοίρης, Παπαχρήστος (77' Τζιράκης), Γιαννακάκης (46' Περογαμβράκης), Ανυφαντάκης, Πατέλης, Κορδονούρης, Σταθόγλου, Μαραγκάκης (32' Νύχταρης), Ταχμαζίδης, Ρουμπάκης, Αντωνάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα