Βρέθηκαν τα κινητά Θεοδωρίδη και Μώραλη

10:27 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δύο αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με τα κινητά τους τηλέφωνα που είχαν κλαπεί κατά την βίαιη είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League το μεσημέρι της Τετάρτης (6/6).

Οι Σάββας Θεοδωρίδης

και Γιάννης Μώραλης βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και κατέθεσαν για τα όσα πραγματοποιήθηκαν κατά το έκτακτο ΔΣ της λίγκας, τονίζοντας πως οι οπαδοί της Ένωσης επιτέθηκαν μόνο λεκτικά στους παράγοντας της διοργανώτριας αρχής και για τον λόγο αυτό δεν υπέβαλαν μήνυση κατά των περίπου 50 οπαδών που συνελήφθηκαν νωρίτερα, έξω από τα γραφεία του Πέτρου Παππά.

Μάλιστα, κατά την αποχώρησή τους από την ΓΑΔΑ, οι άνδρες της δυνάμεων ασφαλείας παρέδωσαν στον Γιάννη Μώραλη το κινητό του, το οποίο είχε βρεθεί στην κλούβα της Αστυνομίας που είχε μεταφέρει τους οπαδούς από τα γραφεία του μεγαλομετόχου της Ένωσης. Όσον αφορά στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρήκε το κινητό του τηλέφωνο στα σκαλιά της εισόδου της κατοικίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα