Βουλγαράκης: «Αμφίρροπος ο Όμιλος»

Ο φουνταριστός της Βουλιαγμένης μιλά στο Onsports για το Τσάμπιονς Λιγκ, το ματς με τον Ολυμπιακό και το χθεσινό ντέρμπι απέναντι στην Χίο.

«Πέσαμε σε ένα πολύ αμφίρροπο όμιλο, στον οποίο πιστεύω πως και οι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση. Το μεγαλύτερο φαβορί ίσως να είναι η Ριέκα, αν και όλες οι ομάδες πάνω – κάτω βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Θα παίξει ρόλο σε ποια φάση θα βρίσκεται η κάθε ομάδα την ώρα των αγώνων, αφού τα

παιχνίδια γίνονται ανά διαστήματα και πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο», σχολίασε σχετικά με την κλήρωση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο πολίστας της Βουλιαγμένης, Μάνθος Βουλγαράκης.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι στον Όμιλο, οι «μπέμπηδες» θα βρουν στο… δρόμο τους τον Ολυμπιακό, ο φουνταριστός της Βουλιαγμένης τόνισε: «Είναι θετικό ότι γνωριζόμαστε. Ο Ολυμπιακός έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρσι αλλά εξακολουθεί να είναι μία ισχυρή ομάδα. Ελπίζουμε να είμαστε καλοί στο πρώτο παιχνίδι γιατί το πρώτο παιχνίδι μετρά για την περαιτέρω πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Σχετικά με το χθεσινό ντέρμπι απέναντι στην Χίο για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο 31χρονος πολίστας, επισήμανε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και αμφίρροπο καθ’ όλη τη διάρκεια του. Στο μεγαλύτερο διάστημα βρισκόμασταν πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε και αντιδράσαμε παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε ακόμα και με τρία γκολ πίσω και με τον Χρήστο Αφρουδάκη να αποβάλλεται, που ήταν ο σημαντικότερος παίκτης. Καταφέραμε, ισοφαρίσαμε, αυτό είναι που κρατάμε αλλά και η εμφάνιση στα δύο τελευταία οκτάλεπτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα