Βοσνιάδης: «Μας μένει μια πικρή γεύση»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του απέναντι στον Ατρόμητο έμεινε ο Αλέκος Βοσνιάδης, αν και του έμεινε μια πικρία στο τέλος του αγώνα.

{textlink02}

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, που πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και νομίζω ότι τι καταφέραμε. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει οργάνωση και παρουσιάζει βήματα προόδου. Φέτος είναι η ευχάριστη έκπληξη στη Σούπερ Λίγκα και του εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους του. Σε εμάς μένει μια πικρή γεύση, επειδή κάναμε αρκετά λάθη και δώσαμε κάποια «εύκολα»

τέρματα στον αντίπαλο. Πάντως, είχαμε διάθεση και γενικά κάναμε αξιόλογη προσπάθεια. Μετά το 1-2 τα πράγματα δυσκόλεψαν για εμάς. Ο Ατρόμητος είναι μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα, που τιμώρησε κάποιες αδράνειές μας», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής.

Για τη συνέχεια, συνέχισε: «Μετά τη διακοπή των εορτών, δεν μπορούμε να λέμε για μεταγραφές, αν δεν λυθούν πρώτα τα σημαντικά προβλήματα που έχουμε. Οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να σκεφτούν το μέλλον των ομάδων αυτής της κατηγορίας, που τροφοδοτεί με παίκτες τη Σούπερ Λίγκα. Ίσως κάποιες ομάδες δεν έχουν κουράγιο να συνεχίσουν μετά τις γιορτές, διακρίνω κάποια έλλειψη σεβασμού. Κάποιοι αναζητούν ως επαίτες ακόμα και το ευρώ, δεν μπορεί έτσι να υπάρξει μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα