Βομβιστική επίθεση σε δημοσιογράφο!

Τη φίλαθλη κοινή γνώμη της Βουλγαρίας και όχι μόνο, έχει συγκλονίσει η βομβιστική επίθεση σε έναν εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων της χώρας, Σάσα Ντίκοφ.

Συγκεκριμένα, ένας εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε τα προάστια της Σόφιας λίγο μετά τις 22:00 της Πέμπτης (13/10) καθώς εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στο αυτοκίνητο του Ντίκοφ το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από την οικία του.

Αποτέλεσμα της έκρηξης που προκάλεσε ένα κιλό εκρηκτικών (!) ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς το αυτοκίνητο χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός αφού εκείνη

την ώρα δεν περνούσε κανείς από το συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας η επίθεση συνδυάζεται με την επίσκεψη του προέδρου της Κομισιόν στη χώρα, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, αλλά και τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

«Η έκρηξη έχει στόχο τον εκφοβισμό μου, τον εκφοβισμό του καθενός που μιλάει για την αλήθεια», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ντίκοφ για το περιστατικό, τονίζοντας παράλληλα πως δεν θα σταματήσει να μιλά για την αποτυχία του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ να αντιμετωπίσει τη διαφθορά και το οργανωμένο έγκλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα