Βολική ισοπαλία για Εσπανιόλα στο ντέρμπι

05:37 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί η Ουνιόν Εσπανιόλα να παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στο ντέρμπι της Χιλής του Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά συμπλήρωσε επτά βαθμούς σε τρία ματς.

Η Εσπανιόλα είχε ήδη κερδίσει τις Ζουνιόρ της Κολομβίας και Μπολιβάρ της Βολιβίας, οπότε μία ισοπαλία με την Κατόλικα θα αποτελούσε θετικό αποτέλεσμα. Πάντως οι οπαδοί της που γέμισαν το «Santa Laura» απαίτησαν τη... νίκη.

Ο Ένζο Άντια άνοιξε το στο 38ο λεπτό και ο Εμάνουελ Χερέρα ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, για τους γηπεδούχους.

Οι Ροντρίγκο Βαλενζουέλα και Φρανσίσκο Σίλβα της Κατόλικα αποβλήθηκαν στα τελευταία λεπτά, αφού συμπλήρωσαν δύο κίτρινες με σκληρά φάουλ.

Το τελικό 1-1 έφερε την Ουνιόν στους επτά βαθμούς και την Κατόλικα στους τρεις. Από έναν βαθμό έχουν οι Ζουνιόρ και Μπολίβαρ, οι οποίες αναμετριούνται στις 8 Μαρτίου στην Κολομβία στον έτερο αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Λιμπερταδόρες.

Ουνιόν Εσπανιόλα: Λόμπος, Σκότι, Κορδέρο, Αμπουέρο, Βιγιάγκρα, Κουριμίγια, Λέαλ, Ντίαζ , Χερέρα (89' Βέκιο), Χάιμε, Πινέδα (73' Μπαρίγκα).
Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα: Τοσέγι, Αντία, Πέρεζ, Βαλενζουέλα, Μπισκούποβιτς, Κάμπος, Σίλβα, Ρίος (70' Ορμένο), Γκουτιέρεζ (90' Μαγκάσκο), Οβελάρ, Χάρμποτλ (69' Πιζάρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα