«Βοηθός» ο Pietrangelo και «πρωτάρης» ο McDonald για Μπλους

Την 25η τους νίκη σε 32 εντός έδρας παιχνίδια πέτυχαν οι Σέιντ Λούις Μπλους με το 5-1 σε βάρος των Νιου Γιορκ Άιλαντερς.

Με το... κάστρο του Μιζούρι, οι «μπλε» προχωρούν από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος. Για την ώρα βρίσκονται στην τέταρτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL με 77 βαθμούς.

Πάντως, για να φτάσουν οι Μπλους στην παραπάνω βαθμολογική συγκομιδή, ο Andy McDonald έπρεπε να πετύχει το πρώτο του φετινό

γκολ. Ακόμα, ο T.J. Oshie είχε μία γκολ και μία ασίστ, ενώ οι Kevin Shattenkirk, Jason Arnott και David Perron αποτέλεσαν τους υπόλοιπους σκόρερ των γηπεδούχων.

Από την πλευρά του, ο Alex Pietrangelo δεν βρήκε δίχτυα, αλλά κατέγραψε τρεις ασίστ. Ο τερματοφύλακας των Μπλους, Brian Elliot σταμάτησε 26 σουτ και νικήθηκε μονάχα από τον Frans Nielsen στο 59ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Παρά το ταχύτατο τους γκολ, οι «νησιώτες» έμειναν στους 56 βαθμούς. Έτσι οι ουραγοί της Atlantic βρέθηκαν οκτώ βαθμούς μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της Ανατολής όντας στην 12η θέση της συνολικής της κατάταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα