Βλοντάκης: «Μου προξένησε μεγάλη απορία»

Ο φουνταριστός της Χίου έχει μάθει να μην… μασάει τα λόγια του και αυτό έκανε για μία ακόμα φορά, σχολιάζοντας το χθεσινό ντέρμπι, ενώ μίλησε ακόμα για την κλήρωση στην Ευρώπη.

Για το χθεσινό ντέρμπι απέναντι στη Βουλιαγμένη μίλησε ο Αντώνης Βλοντάκης, αναφέροντας, «Μπορώ να σου πω τι έφταιξε. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, τα πάντα κυλούσαν σωστά για την ομάδα μου, τα πηγαίναμε αρκετά καλά. Από την έκρηξη του Αφρουδάκη και μετά, με όλο αυτό που συνέβη, μας αποσυντόνισε,. Και μπορεί, όχι τόσο

πολύ εμάς όσο τους διαιτητές, αφού από εκείνο το σημείο και μετά, σφύριζαν μόνο ότι φορούσε μπλε σκουφάκι . Μου προξένησε μεγάλη απορία πως επιβραβεύονται τέτοια ξεσπάσματα, δηλαδή το παράδειγμα που δίνουν οι διαιτητές είναι όταν δεν πάει κάτι καλά, τα κάνω όλα λίμπα και έτσι επιβραβεύω την ομάδα μου;».

Όσον αφορά στην κλήρωση της Ευρώπης και την Καζάν, ο έμπειρος φουνταριστός είπε: «Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πρώτο παιχνίδι. Η Καζάν είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας, αλλά το κακό για εμάς είναι το θέμα με τις γνωστές απουσίες. Πάμε στη Ρωσία για να κυνηγήσουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα