Βλάχος: «Αυτοκτονήσαμε»

Τα παιδαριώδη λάθη των παικτών του ΟΦΗ στοίχισαν στην ομάδα την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, σύμφωνα με το Βαγγέλη Βλάχο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προπονητής των Κρητικών: «Για το τέλος του ματς αυτοκτονήσαμε σε ακόμη μία αναμέτρηση. Δεν χρειάζεται προπονητής για μια ομάδα που κερδίζει έξι πόντους 37’’ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος να τελειώσει το παιχνίδι. Κάναμε τεράστια προσπάθεια, γυρίσαμε ένα ματς από 18 πόντους, αλλά από παιδαριώδη λάθη σκορπίσαμε

όλη την προσπάθεια που κάναμε για τη νίκη. Αυτά τα λάθη που κάναμε δεν γίνονται ούτε σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος. Ούτε στο παιδικό τέτοια λάθη».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο άσχημο ξεκίνημα του ΟΦΗ στο χθεσινό (19/11) αγώνα στο ΒΑΚ, αλλά και το λόγο που δεν τα παράτησαν μέχρι το φινάλε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου στο γήπεδο ήμασταν πολύ νωθροί. Όμως, ξέραμε ότι το ματς κρατάει 40 λεπτά και το ρόστερ της ΑΕΚ είναι μικρό κι αυτό μας έδινε τη δυνατότητα να ξαναμπούμε στο ματς . Είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όμως η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα