Βερβεσός: «Κλείνει ένας πετυχημένος κύκλος για τις Βρασιές»

Απολογισμό της φετινής χρονιάς και της πορείας των Βρασιών έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Βερβεσός, μετά το τέλος του τελικού, στον οποίο η ομάδα του Αγίου Ανδρέα κατέκτησε το Κύπελλο.

Ο «ισχυρός» άντρας των Βρασιών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο τόνισε πως κλείνει ένας επιτυχημένος κύκλος για το σύλλογο, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για τη νέα σεζόν…

«Νομίζω ότι σήμερα κλείνουμε ένα κύκλο. Ξεκινήσαμε με το πρωτάθλημα Αρκαδίας, πριν από

τρία χρόνια. Είμαστε τρία χρόνια στη Δ' Εθνική εκπροσωπώντας την Αρκαδία, νομίζω επάξια. Σήμερα παίρνουμε το Κύπελλο μετά από τρεις προσπάθειες που κάναμε. Κλείνουμε ένα κύκλο, μακάρι να μπορέσουν και άλλες ομάδες από την Αρκαδία να ακολουθήσουν το παράδειγμα το δικό μας, να εκπροσωπούν επάξια το Νομό τους για τόσο διάστημα μπορούν στη Δ' Εθνική Κατηγορία», δήλωσε αρχικά ο Βερβεσός για να συμπληρώσει…

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Νομίζω κάναμε μια προσπάθεια, η ομάδα έχει βαδίσει τρία χρόνια στην Δ' κατηγορία. Για ένα πολύ μικρό χωριό όπως το δικό μας, νομίζω ότι τρία χρόνια είναι πολλά… Αυτό το Κύπελλο αφιερώνεται κυρίως στους ανθρώπους του χωριού που το αγαπούν και το θέλουν και τους κάνουμε περήφανους, όσους νιώθουν περήφανοι με αυτό το Κύπελλο για το χωριό μας.

Πρέπει να κλείσουμε καλά στο πρωτάθλημα. Σήμερα δεν θα το γιορτάσουμε αλλά θα τα ευχαριστήσουμε τα παιδιά με τον πιο έμπρακτο τρόπο. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και εμπράκτως ευχαριστούμε τους παίκτες, τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Του χρόνου θα δούμε για το ανθρώπινο δυναμικό, αναλόγως με την εξέλιξη του πρωταθλήματος στην Δ' Εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα