Βελτίωση σε ειδικούς τομείς για τον Ολυμπιακό

08:02 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τη βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, εν όψει του Final 4 της Κωνσταντινούπολης, επιδιώκει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός των Πειραιωτών γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τους τομείς στους οποίους υστερεί η ομάδα του και δουλεύει πυρετωδώς πάνω σε αυτούς. Εξάλλου, έχει πλήρη επίγνωση πως για να έχει τύχη ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στον ημιτελικό της 11ης

Μαΐου, θα πρέπει να κάνει επί της ουσίας τέλειο παιχνίδι. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους ψηλούς και δουλεύει συνεχώς με τους παίκτες που συγκροτούν τη φροντ λάιν, θεωρώντας προφανώς πως η μάχη στη ρακέτα θα είναι καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης με τους Καταλανούς.

Από εκεί και πέρα, μέσω των φιλικών ο 68άχρονος τεχνικός επιθυμεί να σπάσει η μονοτονία των προπονήσεων και να διατηρηθούν οι παίκτες του σε αγωνιστικό ρυθμό. Μέχρι και την επόμενη εβδομάδα και το Final 4, άλλωστε, δεν προβλέπεται άλλη επίσημη υποχρέωση. Έτσι, μετά τη χθεσινή (03/05) αναμέτρηση με τη Ραντνίσκι ο Ολυμπιακός θα δώσει νέο φιλικό, ξανά στο ΣΕΦ, το Σάββατο (05/05) κόντρα στον Πανιώνιο. Το θετικό για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι πως οι μικροτραυματισμοί των Παναγιώτη Βασιλόπουλου και Λάζαρου Παπαδόπουλου δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία. Ο πρώτος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο δικέφαλο από χτύπημα σε προπόνηση και ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, στο οποίο είχε υποβληθεί σε επέμβαση τον περασμένο Δεκέμβριο. Αμφότεροι αναμένεται σύντομα να επανέλθουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, αφού οι περιπτώσεις τους δεν κρίνονται ανησυχητικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα