Βαθμός «χρυσάφι» για τον Απόλλωνα (0-0) στη Γλυφάδα (photos)

20:02 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Απόλλων Σμύρνης, δεν κατάφερε να υποτάξει στην έδρα της τη Γλυφάδα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Ο βαθμός που απέσπασε όμως μπορεί να αποδειχθεί πραγματικό χρυσάφι και να τους φανεί αρκετός στο τέλος, στην προσπάθεια που κάνει για την απευθείας άνοδο στη Football League.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχασε έδαφος, μετά τη νίκη 2-1 που σημείωσε ο Πανηλειακός στον Πύργο επί της Ζακύνθου, ο οποίος επέστρεψε ξανά στην κορυφή, συγκατοικώντας με την

προσφυγική ομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο, παραμένουν το φαβορί για την πρωτιά, αφού έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, τόσο η Γλυφάδα, όσο και ο Απόλλωνας, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί.

Ο Απόλλωνας έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς, με τους Καραδέμητρο και Χανιώτη, ενώ είχε και δύο δοκάρια, σε σουτ των Βασιλόγιαννη (28’) και Σαββίδη (63΄οριζόντιο).
Διαιτητής ήταν ο Καραντώνης από τον σύνδεσμο Ημαθίας, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Καζαντζή και Σαββίδη.

ΓΛΥΦΑΔΑ: Χώνος, Πετρόπουλος (50' Τσαμουρλίδης), Παπαδήμας, Βασιλόγιαννης, Τσιάτσιος, Παραράς, Ταραλίδης (74' Αγκιρίμπα), Κολοτούρος, Καζαντζής, Τριανταφύλλου, Καραχάλιος (79' Στρατάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μένιος, Δημογιάννης, Κύργιας, Γρομητσάρης, Κρουσταλέλης, Σαββίδης, Καραδέμητρος (83' Σεμερτζίδης), Κοροβέσης (90'+1 Κατσαρός), Τσιλιγκίρης, Χανιώτης (78' Ζαχαρόπουλος), Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα