Βαθιά απογοητευμένος ο Ετσέιμερ

Ο τραυματισμός του Ράφαελ Ετσέιμερ στο γόνατο δεν θα του επιτρέψει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο 25άχρονος πάουερ φόργουορντ της Σαραγόσα κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Βραζιλίας, αλλά δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει θέση στην τελική 12άδα, αφού θα υποβληθεί σε επέμβαση. «Ήθελα να κλάψω. Ήμουν πολύ στενοχωρημένος, επειδή ο στόχος μου ήταν να πάρω μέρος με την Εθνική Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες,

ειδικά μετά τη συμμετοχή μου πέρυσι στο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα. Σκεφτόμουν μόνο το Λονδίνο. Ποτέ δεν περιμένεις να τραυματιστείς, ειδικά μετά την κλήση σου στην Εθνική. Ο πόνος γίνεται ακόμα μεγαλύτερος», παραδέχθηκε για τον τραυματισμό του ο Ετσέιμερ.

Ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρός όσο πίστεψε αρχικά ο ίδιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα προλάβει να αγωνιστεί στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη: «Τρόμαξα με το γεγονός πως έπρεπε να κάνω εγχείριση. Είναι μια απλή επέμβαση, αλλά είναι απαραίτητη. Χρειάζονται δύο μήνες για την αποκατάσταση, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Λονδίνο. Πριν από τις εξετάσεις νόμιζα πως είχα χτυπήσει σοβαρά, εξαιτίας του πόνου που αισθάνθηκα, αλλά οι γιατροί μού είπαν πως θα είμαι έτοιμος σε δύο μήνες. Κρίμα που όλα αυτά έγιναν παραμονή της συμμετοχής μου στην Εθνική. Είμαι πολύ απογοητευμένος, επειδή ήθελα να προπονηθώ και να παλέψω για τη θέση μου στην αποστολή που θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο Λονδίνο. Έφθασα πολύ κοντά, αλλά με σταμάτησε ο τραυματισμός του».

Ο Ετσέιμερ, πάντως, δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Την επόμενη χρονιά θα είμαι 100% να επιστρέψω στην Εθνική Βραζιλίας και να βοηθήσω τη χώρα μου στις διεθνείς υποχρεώσεις της. Θα είμαι πολύ υπερήφανος να το κάνω. Θεού θέλοντος, θα βοηθήσω τη χώρα μου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο (εννοεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016) να κερδίσει ένα μετάλλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα