Βασιλειάδης στο Onsports: «Εμείς το πιστεύουμε!»

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών πραγματοποίησε χθες (11/06) την πρώτη της προπόνηση ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά με τον Κώστα Βασιλειάδη να δηλώνει, μέσω του Onsports, πανέτοιμος!..

Ο διεθνής γκαρντ της Μπιλμπάο ήταν ιδιαίτερα κεφάτος κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας των προπονήσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και μίλησε στο Onsports τονίζοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην Εθνική ομάδα, πιστεύοντας παράλληλα, ότι θα

προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012.

Αρχικά ο Κώστας Βασιλειάδης μάς είπε για την πρώτη συγκέντρωση, η οποία έγινε με πολλές απουσίες (έλειπαν οι Ηλίας Ζούρος, Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Ζήσης και Νικ Καλάθης):

«Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εφόσον βρισκόμαστε εδώ θα προσπαθήσουμε όλο αυτό το διάστημα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό που ζήτησε ο κόουτς από την πρώτη στιγμή, ο κόουτς ο Πρίφτης μέχρι να έρθει και ο κόουτς ο Ζούρος. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί είναι λίγες οι μέρες. Να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε πίσω τα συστήματα της ομάδας από πέρυσι γιατί η φιλοσοφία είναι ίδια. Να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό τουρνουά, να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε περισσότερο και να είμαστε έτοιμοι για το προολυμπιακό».

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως ενδεχομένως να είναι καλό το γεγονός πως οι παίκτες που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα θα ενταχθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχοντας τον ρυθμό των μεγάλων παιχνιδιών: «Νομίζω τα παιδιά έχουν τον ρυθμό των μεγάλων παιχνιδιών γιατί στην Ιταλία είναι πάρα πολύ μεγάλα τα παιχνίδια και μεγάλη η κόρντα. Υπάρχει μεγάλη κόντρα. Εφόσον θα είναι ορεξάτοι και σίγουρα θα είναι ορεξάτοι γιατί έχουμε μπροστά μας μία ολυμπιάδα και σίγουρα θα θέλουν να είναι εκεί. Θα έχουν τον ρυθμό και αυτό θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο εμάς τα παιδιά που έχουμε σταματήσει για δέκα ημέρες».

Για το αν η Ελλάδα θα βρεθεί στους Ολυμπιακού Αγώνες του Λονδίνου, ο Κώστας Βασιλειάδης απάντησε με νόημα: «Εμείς το πιστεύουμε γιατί πιστεύουμε στην ομάδα, στις δυνατότητες της ομάδας. Το μεγάλο συν αυτής της ομάδας είναι ότι είναι ο Βασίλης πίσω ο Σπανούλης, που θα μας δώσει πολλά έξτρα παραπάνω στην ομάδα και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι».

Τέλος για την προσωπική του απόδοση και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει την Εθνική ομάδα, υπογράμμισε: «Με βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός ότι ήμουν στην ομάδα και πέρυσι και ξέρω τα συστήματα της ομάδας και τη φιλοσοφία του προπονητή και νομίζω ότι μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα σε σχέση με την περσινή χρονιά».

Όταν του είπαμε στο τέλος «και να βάλεις πολλά τρίποντα», μας απάντησε: «Ελπίζω ναι! Ελπίζω ναι!» (σ.σ. γέλια).

Keywords
Τυχαία Θέματα