Βασιλακόπουλος στο Onsports: «Μακριά από τον αθλητισμό η πολιτική»

Κάθετα αντίθετος με την ανάρτηση πανό πολιτικοοικονομικού περιεχομένου είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το φαινόμενο έχει αρχίσει και εξαπλώνεται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, παίρνοντας μεγάλες διαστάσεις, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει εμφανιστεί και στο μπάσκετ. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ, μιλώντας στο Onsports, εξέφρασε την άποψή του πως η πολιτική θα πρέπει να μείνει μακριά από τον αθλητισμό: «Είμαι κάθετος. Αυτού του είδους τα φαινόμενα θα πρέπει να μείνουν μακριά από το χώρο του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι γιορτή, δεν είναι χώρος για να εκδηλώνουν κάποιοι τις πολιτικές πεποιθήσεις τους και, μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο».

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος όχι απλώς δεν θα ήθελε να δει πανό πολιτικού περιεχομένου σε κλειστό μπάσκετ, αλλά θεωρεί πως εάν ποτέ συμβεί αυτό θα πρέπει να διακοπεί η αναμέτρηση, έως ότου κατέβει. Όπως πρόσθεσε στο Onsports: «Η θέση μου είναι πως θα διέκοπτα τον αγώνα. Ευτυχώς, στο χώρο του μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν προκύψει ανάλογα λυπηρά φαινόμενα, τα οποία με βρίσκουν αντίθετο».

Keywords