Βαρύτητα στους Έλληνες ο Ίκαρος Καλλιθέας

09:03 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τα συμβόλαια των παικτών που στελέχωσαν φέτος το ρόστερ του Ίκαρου λήγουν, αλλά το πλάνο του Δημήτρη Αγγελόπουλου δεν διαφοροποιείται.

Οι διοικούντες το σύλλογο της Καλλιθέας και προσωπικά ο μεγαλομέτοχος είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν την ομάδα από μηδενική βάση, δίνοντας παράλληλα βαρύτητα στους νεαρούς Έλληνες παίκτες. Ο Ίκαρος, άλλωστε, διαθέτει από τα καλύτερα εφηβικά τμήματα στη χώρα και δεν είναι τυχαίο πως ο στόχος του Δημήτρη Αγγελόπουλου

είναι να επιλέξει έναν προπονητή που θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει το ταλέντο τους.

Επί του παρόντος η βαρύτητα έχει πέσει στο θέμα της εύρεσης του διάδοχου του Θανάση Σκουρτόπουλου, χωρίς πάντως να υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θέλει να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Η λίστα του μεγαλομετόχου αποτελείται από τρία ονόματα και συγκεκριμένα εκείνα των Αργύρη Πεδουλάκη, Δημήτρη Πρίφτη και Κώστα Μίσσα, χωρίς να πρέπει να αποκλειστεί να υπάρξουν εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά στα συμβόλαια των παικτών, που εκπνέουν τις επόμενες ημέρες, στον Ίκαρο δεν τους λούζει κρύος ιδρώτας. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως το μοναδικό όνομα που ίσως τους απασχολήσει είναι αυτό του Άαρον Μπέινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα